Share |

Co pěkného nás čeká v NoDu v týdnu od 2. do 9. prosince?

foto: pořadatel akce

Co pěkného nás čeká v NoDu v týdnu od 2. do 9. prosince? Premiérová vystoupení, projekce, výstavy, ale i derniéra... Je na co se těšit! V pražském NoDu, v Dlouhé 33.
 
2.12. od 20:00 S hlavou bez paty
PREMIÉRA!

...u pokusu nikdy nevíš předem výsledek. Bádáš a bádáš... Soupeříme sami se sebou, bojuji proti tobě, soupeříme spolu. Našimi zbraněmi je naše ženská krása, naše vědomosti a jejich uplatnění, možnost vetřít se tam, kam potřebujeme, a nakonec vždy působivě zamrkat řasami: ,,Opravdu se zvedla hladina o tolik, kolik mám objemu?"
Dramaturgie: Eva Prchalová Hrají: Jaroslava Pokorná, Petra Nesvačilová, Halka Třešňáková // 200 Kč / 120 Kč

 
3.12. od 18:00 Video NoD | Greener on the Other Side
Projekce videí. Rezident pražského uměleckého centra Karlin Studios Clemens. Wilhelm představí díla dvanácti mezinárodních umělců. Umělci: Nike Arnold / Francisco Montoya Cázarez / Constantin Hartenstein / Bjørn Melhus / Jonathan Monaghan / Oval Office / Reynold Reynolds / Julia Charlotte Richter / Marko Schiefelbein / David Sherry / Clemens Wilhelm / Elizabeth Wurst.
 
3.12. od 20:00 Šest miliard Sluncí
Autorský divadelní projekt Rysové, Novotného a kol. inspirovaný Alzheimerovou chorobou. Budete se smát a pak plakat, plakat a smát se, smát se a plakat až do stavu, kdy nebudete vědět, máte-li se smát či plakat. Projekt vznikl za podpory Fondu Visegrad.
Režie: Eva Rysová. Hrají: Marie Jansová, Paulína Labudová, Jiří Kniha, Václav Marhold, Ondřej Novotný, Olga Schmidtová / Eva Vojtová. TRAILER ZDE. 250 Kč / 150 Kč

4.12. od 19:00 Filip Černý: [Spíč]
VERNISÁŽ

Filip Černý připravil pro výstavu v Galerii NoD sérii obrazů s námětem přednášek, proslovů a diskuzí. Obrazovou část výstavy bude doprovázet zvuková instalace, která bude proslovy s nadsázkou připomínat nesrozumitelným smícháním a překrýváním několika řečí. Kurátor: Jiří Machalický. Do 5.1. 2014.
 
4.12. od 19:00 Video NoD | VIDEOPOLY
VERNISÁŽ

Výstava představí tvorbu tří mladých umělců (Jan Hladil, Pavel Karafiát, Tomáš Vavříček) pracujících v oblasti nových médií. Účastí těchto tří autorů vzniká příležitost zhlédnout různé přístupy ke zpracování a užití automaticky generovaných obrazů, vizuálního překódovávání vnější reality a interaktivních instalací. Kurátorka: Veronika Zajačiková. Do 5.1. 2014.
 
4.12. od 19:00 NoD Mini | Prezentace ateliéru Performance prof. Jiřího
Kovandy FUD UJEP v Ústí nad Labem
VERNISÁŽ

Je performance ještě performancí? Jaká je její současná podoba? Studenti ateliéru pod vedením Jiřího Kovandy připraví pro NoD Mini site-specific projekt. Kurátorka: Veronika Zajačiková. Do 5.1. 2014.
 
4.12. od 20:00 Studio Damúza: Kabaret
Shakespeare

Nová inscenace tvůrčího tria Lucie Trmíková – Jan Nebeský – David Prachař inspirovaná Shakespearovými sonety. Tři postavy – stárnoucí básník, mladýšlechtic a Černá dáma. Všichni tři se potkávají na jednom místě uprostřed podivného milostného trojúhelníku, v němž tyto tři postavy už nejsou tím, čím se zdály být. TRAILER ZDE. 200 Kč / 150 Kč pro studenty
 
5.12. od 20:00 Valentýn
DERNIÉRA!

Vynikající inscenace na motivy divadelní hry Carlose Be Čekanka. Kolik bolesti je skryto za něhou? Kolik něžnosti skrývá bolest? One (wo)man show Petra Krušelnického ze supervize Apoleny Vanišové o chlapci, který se rád převlékal do ženských šatů.
TRAILER ZDE. 160 Kč / 130 Kč pro studenty.
 
6.12. od 20:00 Iris ne-jde s Davem
Hudební dvojice zpěvačky Ireny Kristekové a pianisty Davida Hlaváče představuje dokonalé propojení hudebního charisma, talentu a emoční energie. Jejich repertoár zahrnuje klasické jazzové standardy, šansony, prvky bluesu a písně z muzikálů Cabaret a Chicago. 150 Kč
 
7.12. od 20:00 Koncert a křest CD Tommy
Indian

Tommy Indian je nová česká skupina, ve které charismatického amerického písničkáře Thomase Mathewa Kliku, obklopili ostřílení muzikanti a producenti mladé generace. Jejich debutové album s názvem Moon Dreamer dokazuje, že spojení alternativy, popu a folku může být v i českých končinách atraktivní. 100 Kč předprodej / 150 Kč na místě
 
 
Vstupenky na jednotlivá představení jsou již v předprodeji ke koupi prostřednictvím webu Ticketportal nebo služby SMS Ticket. Lze využít i předprodej v NoD každý všední den od 16 do 20 hodin v NoD.
 
Experimentální prostor NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy a
za podpory Ministerstva kultury České republiky.
 
Více na http://nod.roxy.cz/program


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.