Share |

Co na Vánoce? SodaStream přemýšlel za vás

 
 
Představovat světovou jedničku mezi perlivými vodami SodaStream se zdá být nošením dříví do lesa. Vždyť využívání kvalitní dostupné kohoutkové vody v protikladu s nošením vody kupované, která představuje jednak zátěž pro naše vytahané ruce, zátěž pro peněženku a v neposlední řadě zátěž pro životní prostředí, vyznívá jednoznačně pro SodaStream.
 
Sama značka se už dokonce zažila jako synonymum pro kategorii výrobníků domácí perlivé vody. Zdeněk Zahrádka, manažer značky SodaStream dokládá: „SodaStream zbavuje své uživatele nepopulární nutnosti tahání balíků těžkých plastových lahví z obchodu a díky nákladům na litr vlastní domácí perlivé vody už od 2,57 Kč si přitom za své pohodlí nemusí nijak připlácet.“
 
Přemýšlíte, čím obdarovat své blízké na Vánoce? I tady je to jistota – SodaStream je dárek, který doposud nezklamal 99 % obdarovaných. Nemyslete si ale, že takováto zavedená značka se bude spoléhat na dosavadní sortiment, SodaStream vždy inovuje a přináší něco nového.
 
Třeba prémiový model SodaStream Power je populární díky zjednodušené obsluze přístroje bez nutnosti šroubovat nápojovou lahev a automatické přípravě perlivé vody pouhým stisknutím jednoho ze tří tlačítek se třemi přednastavenými režimy perlivosti, tedy jemně, středně nebo silně perlivá voda.
 
Jiný model, a to SodaStream Jet v elegantním černo-stříbrném provedení byl nejprodávanějším výrobníkem perlivé vody v loňském roce, dokáže s jednou bombičkou v pohodlí domova vyrobit na 80 litrů vlastní perlivé vody.
 
A co třeba model SodaStream Spirit, nedávno uvedený na trh? Krom nedávném zisku prestižního světového ocenění Red Dot za design ho ohodnotila nejvyšším oceněním v nezávislém testu výrobníků perlivé vody i česká spotřebitelská organizace dTest. Důkladné porovnávání jedenácti přístrojů ukázalo, že nejmladší výrobník domácí perlivé vody v rodině produktů SodaStream je v současné době nejlepší alternativou k nákupu balené vody z obchodu.
 
Pohodu, kterou představuje domácí výrobník perlivé vody bez tahání balíků vody v promrzlých rukách, doplní v teple vánočního domova limitovaná tropická edice od značky SodaStream.
Nemůžete svátky trávit v tropech? Nevadí. Značka SodaStream rozšířila nabídku o originální dvě nové sady oranžových a zelených lahví z dílny českých grafiků s tématy „tropický ostrov“ a „tropický prales“.
To ovšem není všechno, do takového obalu patří i příslušná náplň. K lahvím patří dvě nové limitované tropické příchutě – „Tropické Bali“ s ananasem a kokosovou vodou nebo „Tropické Rio“, což je mango s kokosovou vodou. Obě příchutě nejlépe vyniknou právě ve spojení s čerstvě připravenými domácími bublinkami. Právě kokosová voda je vhodná nejen pro pití v zimě. Je vyhledávaná kvůli vysokému podílu vitamínů a minerálů, zejména hořčíku, který prospívá lidem s vysokým krevním tlakem.
 
Máte už na to chuť, a ještě nemáte výrobník SodaStream? Vezměte to tedy od základu, protože do limitované tropické edice SodaStream zařadil i dva výrobníky Jet Pastel v barvách Grass Green a Orange, které dokonale ladí s barvami nových lahví. Koupí jednoho z nich se můžete zapojit také do hry o atraktivní ceny. Soutěž běží až do 31. prosince 2017 a po registraci na stránce www.sodatream.cz se dostanete do slosování o pět víkendových pobytů pro čtyřčlennou rodinu v oblíbeném resortu Tropical Islands v Berlíně a 500 originálních osušek SodaStream.
 
Mimochodem, když už jsem u těch láhví – ne všichni máme stejný vkus a pochopitelně SodaStream myslí i na tohle. Trendový doplněk do dámské kabelky namísto nudných PET lahví (například pro návštěvu fit centra) představuje sada dvou kusů 0,5 l lahví SodaStream Grass. Pro některou z žen se však třeba bude hodit stylová dámská lahev s nerezovými prvky SodaStream „By Andrea Verešová“ v luxusní limitované edici s podpisem této slavné modelky. Obě originální dámské lahve svým vzhledem upoutají pozornost hned, jak je z ní vytáhnete.
 
Pochopitelně, že perlivou vodu z výrobnám SodaStream nepijí jen ženy. Společnost nachystala originální dárek v podobě sady tří kusů lahví typu Fuse o objemu jeden litr oblíbeného vzoru teček ve třech nových barvách a zabalila v elegantní černé dárkové krabičce, která je díky obrázku stužky a jmenovky obdarovaného nachystán k okamžitému darování bez zdlouhavých příprav a balení.
 
Myslíte si, že jsme tady zapomněli na ty nejmenší, kterým vlastně celé Vánoce patří? Omyl, právě pro ně je určen limitovaná edice dvou lahví s motivem tolik oblíbených Žížaláků v dárkové edici s knížkou Žížaláci a plastelínou v deseti barvách.
 
Takže jestli jste dosud přemýšleli, co pořídit na Vánoce svým blízkým, máte zjednodušené rozhodování – SodaStream to vymyslel za vás.

 
O značce SodaStream
 
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *
 
Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. 
Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.
 
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz
 
* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.
  
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.