Share |

CITY SHADES - LOUIS VUITTON PŘEDSTAVUJE NOVOU KOLEKCI SLUNEČNÍCH BRÝLÍ

Foto: JUERGEN TELLER

Siluetu LOUIS VUITTON tvoří stejnou měrou doplňky, jako samotné oblečení: esence osobního stylu je ve všech detailech. Pro letošní jarní sezonu značka LOUIS VUITTON představuje kolekci nových modelů slunečních brýlí, které jsou univerzální, moderní a v městském stylu.

 

Obroučky jsou zaoblené, v retro stylu a neutrálních barvách gradujících od béžové a šedohnědé po teplou ‚medovou‘ želvovinu. Tato barevná paleta zároveň odkazuje na barevný kodex značky LOUIS VUITTON. Objevují se také barevné akcenty v trendy sezonních barvách – pivoňkové růžové, tyrkysové nebo‚kleinovské‘ modré. Obroučky také zdobí sportovní detaily inspirované kvítkem Monogram, který je symbolem značky. Jejich provedení v tenké vrstvě acetátu vyžaduje mimořádné technické know-how, které najdete jen u vysoce specializovaných optických firem.

 

A nyní také u značky LOUIS VUITTON. Dalšími designovými prvky jsou malé cvočky a dokonale propracované stěžejky, které odkazují na tradici značky ve výrobě kufrů a cestovních zavazadel, kovové koncovky s motivem Monogram a tonální rytina loga značky na skle. Značka LOUIS VUITTON se diskrétním zlatým písmem objevuje na stranicích.

 

Sluneční brýle LOUIS VUITTON jsou v prodeji exkluzivně v síti značkových obchodů LOUIS VUITTON.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.