Share |

Chio Tortillas. Malý kousek Mexika na party

Zamilovali jste si mexickou kuchyni? Pak vás potěší novinka Chio Tortillas, která přichází hned ve třech příchutích. Vychutnejte si pálivé chili, sýrové nebo klasické jemně solené. Podávat je můžete jako snack, s dipy nebo připravit originální zapékaný recept. Popusťte uzdu vaší kuchařské fantazii a připravte si tortilla chips přesně tak, jak je máte rádi.  
Překvapte přátele originálním občerstvením v mexickém stylu. Křupavé trojúhelníčky Chio Tortillas upečené z kukuřičné mouky okusí jednou a už se od nich odtrhnou. Podávat je můžete hned na několik způsobů, z nichž každý si zamilují. Jako snack z misky nebo servírované na talíři společně s doma vytvořenými dipy či zakoupenými společně se sáčkem Chio Tortillas. Zapéct je můžete i v troubě, kde z nich společně se sýrem a jalapeňos vytvoříte originální a rychlé pohoštění pro všechny gurmány.  
Stejně jako všechny ostatní produkty značky Chio jsou také Tortillas vyrobeny z kvalitních surovin, které z nich s pečlivým procesem výroby vytváří skutečnou slanou specialitu. Novinku Chio Tortillas můžete zakoupit v běžné maloobchodní síti za doporučenou cenu 34,90 Kč (125 g). 
   
Už jste vyzkoušeli Chio Tortillas dipy? 
Domácí dipy jsou sice skvělé, ale nečekaná přepadovka přátel vás může zaskočit. Není potřeba ztrácet hlavu. Stačí do misky nasypat Chio Tortillas, nakrájet zeleninu a přidat Chio Tortillas dips. Zvolit přitom můžete hned ze dvou variant Mild či Hot Salsa.
Chio Tortillas dips můžete zakoupit za doporučenou cenu 69,90 Kč (200 ml).


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.