Share |

Chcete zadarmo na koncert Kensington?

28.1.2015 je datum, které by si měli do kalendáře poznamenat všichni fanoušci kytarového indie. Do pražského klubu Rock Café přijede kapela, která má anglický název, anglický zvuk i anglický vzhled, avšak její členové anglické pasy nemají. Holandští Kensington se představí poprvé v Praze.

 

Máme pro vás soutěž o vstupy na akci. Kdo první správně zodpoví naši otázku, získá 2 vstupenky na koncert. Navíc pro vás ještě máme i CD!

 

Jak se jmenuje singl z posledni desky Rivals? 

 

a/ Cities

b/ Streets

c/ Squares

 

Odpovědi zasílejte na email souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ KENSINGTON. Soutěž končí 20.1. 2015 v 18 hodin.
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.