Share |

Chcete se oblékat jako Klára Vytisková? Nakupujte tam, kde ona!

 

První žena Toxique Klára Vytisková si potrpí na fashion výstřelky a pomalu, ale jistě se tlačí na místo módní ikony současné mladé generace. 

Jak zvládá chemii hudby a módy, jste si mohli přečíst v našem rozhovoru http://www.protisedi.cz/article/modni-metamorfoza-klary-vytiskove. Odkud ale čerpá inspiraci a kde nakupuje? K.V. nám poskytla seznam svých oblíbených míst.

Chizo - second hand - Husitská 13, Praha 3 - geniální sekáč se šíleným oblečením, převážně kabaretní a divadelní kostýmy, pokud sháníte něco hodně ujetýho a lesklýho, tak utíkejte tam.

Secondhandy jsou všeobecně nejlepší na kraji Prahy nebo v menších městech - jsou levnější a zdaleka ne tak probrané.

H&M- i přesto, že je to řetězec, najdete tu supr věci.

Code Mode - jasně, není to obchod, ale tahle akce pořádaná jednou za čas je paráda v tom, že tam objevíte spoustu mladých autorů a značek.

Blešáky na Míráku (Náměstí Míru) - kromě toho, že se tam už dlouho chystám k pronájmu stánku, abych se zbavila toho, co už nechci, je to na sehnání zajímavých věcí ideální

Bazary, vetešnictví, antikvariáty - všechny moje brože a pár náramkových hodinek ze třicátých let jsou odtud.

Simple Concept Store, Pařížská 20 - pokud chcete všechny ty sekáčový a bazarový věci vyvážit něčím supr novým...

Primark - megařetězec, který u nás ještě není, trochu hrabárna, ale když pohledáte, seženete i dost dobrý věci! Když jsem byla poprvé v Londýně, přivezla jsem si toho do Prahy mraky, jen to není žádná velká kvalita...

A když už jsme u toho Londýna, tak pokud nechcete propadnout šedi, zajeďte sem... Kromě toho, že vás inspirují lidi na ulici, musíte zajít do Camden Town a na Brick Lane.

BELLA BRUTTA- v tomhle krámku najdete moje nejoblíbenější boty Melissa, nejen že jsou krásný, ale hlavně pohodlný a každá barva boty voní jinak. Zejména kolekce od Vivienne Westwood je nádherná.

 

Ale tady už s tím oblečením končím, teď bysme si všichni měli jít přečíst nějakou hezkou knížku!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.