Share |

Charismatická zpěvačka, profesionální band a Vaše příležitost zazářit!

Zpěvačka Beego Shea Vás zve na první Prague Open Mic do pražského klubu La Loca, kde se vy sami můžete dostat na pódium a za doprovodu profesionálních muzikantů ukázat, co ve vás je.
 
Band:
Beego Shea – vocal, host
Luboš Víšek – saxophones, vocals
Tomáš Fuchs – guitar
Frank Nedvěd – keyboards
Lukáš Pánek- bassguitar
Michal Kolouch Daněk – drums

Organizátoři POM dlouho nosili v hlavě ideu uspořádat v Praze open mic důstojného a profesionálního formátu, který by publiku poskytl zážitek světové, nesmrtelné hudební klasiky. Po letech úvah nastala správná konstelace k realizaci projektu, kde mají  lokální i zahraniční zpěváci možnost vystoupit před mezinárodním publikem za podpory profesionální zpěvačky a kapely. V Praze tzv. Scouting Platform zoufale chybí a organizátoři akce se rozhodli ji vytvořit.
Cílem Prague Open Mic je vytvořit pravidelnou hudební akci na úrovni, kde zpěváci dostávají šanci, hudba je skvělá a publikum se baví.
 
Tento večer ale není vyhrazen jen pro zpěváky, kteří chtějí prorazit. Je to příležitost pro milovníky zajímavých akcí: užijte si live hudební zážitek, pozvěte své obchodní partnery na zábavnou akci v centru Prahy, ukažte se naplánováním nekonvenčního rande, pobavte se na večeři s přáteli! To všechno nabízí Prague Open Mic hosted by Beego Shea.
 
Prague Open Mic pořádá Leonardo Music a Beego Shea,  ve spolupráci s pražským klubem La Loca MUSIC BAR & LOUNGE, kde se odehraje i první showcase.
 
„La Loca MUSIC BAR & LOUNGE je nekuřácký bar v Praze a je součástí eco-friendly hostelu MOSAIC HOUSE kousek od Karlova náměstí. Každý den se tu odehrávají vystoupení vyhlášených DJs, koncerty skvělých. Klub je vybaven špičkovou zvukovou aparaturou od firmy Meyersound. Happy hours jsou mezi 18 a 20 hodinou. Kromě skvělé hudby si zde  pochutnáte na výtečných burgerech  a vybrat si můžete z široké nabídky koktailů a to vše za přijatelné ceny.
 
První Prague Open Mic hosted by Beego Shea se uskuteční ve středu 4. února. Vstupenky v předprodeji za 99 Kč je možné si rezervovat a koupit na www.laloca.cz. Co ze vstupenek zbyde, bude k dostání i na místě za zvýšenou cenu 150 Kč. Dveře se nadějným muzikantům i kvalitní hudby chtivým návštěvníkům otevřou v 19.30, Beego s bandem a jejími hosty pak akci rozjíždějí ve 20.00.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.