Share |

Chalupářské vaření

 
Už se také těšíte až od zimujete svou chatu či chalupu a budete zase trávit příjemné dny volna na tom svém kousku klidu. Začnete se starat o zahrádku, pěstovat zeleninu a ovoce nebo jen tak relaxovat a třeba sportovat a bavit se s přáteli. Ale dnes už i na chaloupce nefrčí guláš z konzervy, ale už i venku si lidé připravují jednoduchá jídla. Takže pojďme se vybavit!
Značka SENCOR nás zase nezklamala a nabízí nám několik druhů elektrických vařičů, které nám na chatu či chalupu budou dostatečně stačit.
Výběr je široký – můžete mít indukční plotýnky se sklokeramickou deskou nebo klasické elektrické. Sencor nabízí jedno – či dvou plotýnkové vařiče, v různých rozměrech, s poklopem či bez.
Všechny vařiče jsou bezpečné, a jejich cena je skvělá a pro všechny dostupná! A hlavně, Sencor je skvělou volbou z pohledu poměru cena/výkon ! Tak je zkuste.
 
Indukční vařič (SCP 5404GY) – tento vařič vyhrál cenu Produkt roku 2015 portálu Heuréka. Jedná se o dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací, se sklokeramickou indukční varnou deskou, která je studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě) a se speciálním povrchem pro snadnou údržbu. Úspora času (60%) a elektrické energie (50%) při vaření. Minimální tepelné ztráty (účinnost více než 90%). Průměr plotýnek 145 a 167 mm, který je vhodný pro průměry nádobí od 12 do 19 cm. Automatická detekce nádob pro indukční vaření. Velký čitelný LCD displej. Regulace teploty v rozsahu 60 - 240 °C v krocích po 20 °C. Doporučená cena 2499Kč.
Indukční vařič (SCP 3201GY) - Jednozónový indukční vařič se sklokeramickou indukční varnou deskou, která je však studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě) a která je vytvořena ze speciálního povrchu, který je snadno čistitelný. Je úsporný na vaření z pohledu energie i času. Vhodný pro průměry nádobí od 12 do 19 cm. Funkce automatické detekce zaručuje bezpečnost. Teplotu můžete regulovat pomocí otočného kolečka. Dostupný za cenu: 1199 Kč.
Elektrický vařič (SCP 2270WH) – dvouplotýnkový vařič s praktickým víkem. Díky plynule regulovatelnému termostatu zajistíte jednoduché nastavování teploty. Dostupný za cenu: 799 Kč.
Elektrický vařič (SCP 1501BK) – jednoplotýnkový vařič se světelnou kontrolkou aktivity a zabudovanou ochranou proti přehřátí. Dostupný za cenu: 399 Kč.
 
Více informací: www.sencor.cz/elektricke-varice

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.