Share |

České fresh bistro O’papa otevírá druhou pobočku

foto: O’papa

Dva roky od otevření prvního fresh bistra v Revoluční ulici otevřel oblíbený podnik 12. července svou druhou pobočku: v obchodním centru Černý most a to rovnou na ploše 250m²  se strategickou polohou vedle kina. Návštěvníci centra se i tady mohou těšit na širokou nabídku pečiva, sendvičů, wrapů, salátů, jogurtů, čerstvých smoothies a  džusů nebo dezertů z pečlivě vybraných autentických surovin. V rámci strategie rozvoje plánuje bistro v Praze do konce roku 2017 otevřít další pobočky na strategických místech.
 
Filosofie O’papa staví na kvalitních surovinách a poctivé přípravě. Marinový losos je zaručeně připraven podle vlastní receptury a ve vlastní kuchyni, stejné je to s rostbífem, který najdete v sendvičích. Na cestách ostatně zakladatelé sbírali inspiraci, než se k otevření fresh bistra odhodlali: “Ve světě jsou taková bistra běžnou praxí. I lidé, kteří mají na jídlo jen chvilku, pečlivě zvažují, co jedí, a mají vysoké nároky,” popisuje své zkušenosti Michal Anýž.
 
Zatímco se podobná bistra stávají výdobytkem i v centru naší metropole, ta obchodní stále poněkud zaostávají. “Jako by vás skutečnost, že nakupujete na kraji města, odkazovala k nezdravému jídlu z prefabrikátů, které před podáním nutně prošlo fritézou,” dodává šéfkuchař O’papa Marek Buk, jež na přípravu jídel a výběr surovin pečlivě dohlíží.

Jako motivaci pro nové zákazníky nabízí O’papa v Centru Černý most zvýhodněné nákupy ve výši 30% slevy. Akce platí do 31. července 2016.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.