Share |

Červnový lineup  MeetFactory - různé žánry, žádná nuda!

23. 6. Ssion (US)
Cody Critcheole aka Ssion, hvězda festivalu Creepy Teepee, je režisérem osobitých videí (Santigold, CSS, Lias, Yeah Yeah Yeah, Perfume Genius, Lower Dnes, Kylie Minogue, Gossip) a autorem chytlavých queer songů. Po dvou letech přijede představit svoji desku Bent a snad i novinky z připravovaného alba. Vtipný electro pop namixovaný s art- punkovými riffy a podpořeny osobností Codyho (mačo knír, výrazná rtěnka, silně nalíčené oči a kšiltovka) pokaždé vytvoří výbušnou live show a neopakovatelný zážitek.
 
26. 6. Jimmy Edgar (US)
Jimmy Edgar se představí v rámci nové, nepravidelné klubovky. Svojí tvorbou dokazuje, že elektronická hudba nemusí být chladná. Ta jeho je nabitá sexuální energií a r'n'b atmosférou, útočí na nohy a ruce publika tak nestydatě, jak to umělo disko 80. let. Ale s nádechem futuristické, funkové i d´n ´b párty.
 
27. 6. Antemasque (US)
Hrdinové kultovních At The Drive-In i The Mars Volta, Omar Rodríguez- López a Cedric Bixler-Zavala před rokem založili formaci Antemasque (téhož dne byla zveřejněna i první píseň nazvaná 4AM). Za tři měsíce vydali první stejnojmennou desku, kde na baskytaru hraje Flea ze skupiny Red Hot Chili Peppers a bubeník Dave Elitch. Skvělá deska, která kašle na trendy a překypuje invencemi i nezpochybnitelnou láskou k hudbě. V Praze půjde o premiéru živého provedení.
 
/VSTUPENKY/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.