Share |

Černý pátek>nové Pumy

R698 A BLAZE OF GLORY BLACK FRIDAY PACK
Na Černý pátek, který symbolicky zahajuje období výprodejů a vánoční nákupní sezónu, představuje PUMA nové verze ikonických modelů Trinomic R698 a Blaze of Glory. Oba typy bot jsou nyní kompletně černé s kontrastními bíločernými podrážkami.
PUMA x Liful, R698 SYMPHONY
Model Trinomic R698 se dočkal i dalšího nového provedení, jež vzniklo na základě spolupráce PUMY s korejskou lifestylovou značkou Liful. Ta slaví své desáté narozeniny kolekcí PUMA x Liful Symphony a obohacuje ikonický model PUMA Trinomic R698 kombinací materiálů, jako jsou vlna, síťovina, nubuk, kůže a reflexní plast. Nové provedení tenisek sází na bílou, kterou doplňují různé odstíny šedé a barevné detaily na tkaničkách a podrážkách. Červená a modrá reprezentují korejskou vlajku.
XT-S A BASKET WOVEN PACK
Do třetice všechno dobrého oblékla PUMA do nového designu modely Trinomic XT-S a PUMA Basket, basketbalovou klasiku ze 70. let. Ty mají nyní celoplošnou žakárovou texturu inspirovanou maskáčovým vzorem. Boty s novým originálním vzorem jsou k dostání ve čtyřech barvách – bílá, černá, šedá a vínová.

Trinomic R698, Blaze of Glory  i Trinomic XT-S patří do rodiny PUMA Trinomic a vychází z původního konceptu revolučních běžeckých bot, které dostaly první podobu na přelomu 80. a 90. let. Základem jejich podešve byly buňky ve tvaru plástve. Z tohoto původního konceptu se postupně vyvinula dnešní známá technologie PUMA Trinomic, jež je v oblasti paty a přední části chodidla tvořena vzduchem naplněnými šestihrannými buňkami. Vznikly tak pohodlné streetové boty.
Tenisky z kolekcí Black Friday Pack, PUMA x Liful Symphony a Woven Pack jsou k dostání na www.puma.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.