Share |

Catler FP 8010: multifunkční pomocník nejen pro letní výzvy

 
 
Léto je obdobím, kdy si můžeme dopřát opravdu pestrý jídelníček. Množství ovoce a zeleniny přímo láká k experimentování v kuchyni. Ať už máte kulinářskou kreativitu v genech nebo se inspirujete novými recepty z food blogů a časopisů, je vhodné mít po ruce pomocníka, se kterým zvládnete jakoukoliv výzvu. Navíc, pokud vás čeká velká rodinná oslava či posezení s přáteli.
 
Food procesor Catler FP 8010 je profesionální pomocník, který najde své uplatnění v domácí kuchyni i restauračních zařízeních. Kombinace kvalitních materiálů a bohatého příslušenství z něj dělá skutečně spolehlivý spotřebič, který s přehledem zvládne připravit několikachodový oběd i pohoštění na velkou rodinnou oslavu. Vyměnitelné nástavce mixují, sekají, krájí, hnětou i šlehají.
 
Díky silnému 2000W indukčnímu motoru s kuchyňským robotem Catler FP 8010 rychle zpracujete jakékoliv suroviny. V balení naleznete hned čtyři typy disků, se kterými za pár okamžiků nakrájíte zeleninu či brambory na chutné hranolky i tenoučké chipsy. Pomocí speciálního disku s nastavitelnou výškou řezu si můžete přesně zvolit z 24 stupňů nastavení tloušťky v rozmezí od 0,5 do 8 mm.
 
Dvě řady ostrých nožů Quad perfektně namelou maso i ořechy, nasekají česnek či nastrouhají čokoládu. Nádoba na sekání má 14 cm široký plnicí otvor, který si poradí i s celými kusy brambor či rajčat. Práci vám usnadní přítlak pro bezpečné vkládání potravin během provozu.
 
Nástavec na šlehání připraví bramborovou kaši bez jediné hrudky, a pokud dostane rodina chuť na dezert, nůž na hnětení připraví vláčné těsto na koláč. Nádoba s objemem 2,5 l umožňuje zpracovat najednou velké množství surovin, při přípravě menšího množství je k dispozici vyjímatelná mísa o objemu 1 litr.
 
K jednoduché obsluze kuchyňského robota přispívá i přehledný displej s časovačem, díky kterému je možné nastavit přesnou dobu přípravy pokrmů. Po jejím uplynutí se přístroj automaticky vypne.
 
Součástí balení kuchyňského robota Catler FP 8010 je také praktický úložný box, ve kterém můžete bezpečně a pohodlně uložit veškeré dodávané příslušenství. Díky svému provedení a designu je nejen praktickým, ale i moderně vyhlížejícím doplňkem vaší kuchyně.
Doporučená maloobchodní cena: 14 240,-Kč 
 
 
O značce:
Značka CATLER patří do portfolia spotřebičů světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází několik výrobků ve světě oceněných za špičkový design. První výrobek opustil továrnu již v roce 1932. Od té doby se tyto australské spotřebiče rozšířily do více než 30 zemí celého světa a na českém trhu se s nimi můžete setkat od roku 2008.
CATLER je synonymem propojení nejmodernější technologie a skvělého vzhledu. Elegantní design všech produktů se vyznačuje vznešenou jednoduchostí tvarů a výběrem exkluzivních materiálů, v nichž hraje prim především ušlechtilý broušený kov a nerez. CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v neposlední řadě i na snadnou údržbu.
 
Pro více informací navštivte www.catler.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.