Share |

Čas na tenis. HyperChrome Match Point změří každou sekundu turnaje

HyperChrome Match Point

Švýcarská hodinářská značka Rado se představí již popáté v řadě v roli Oficiální časomíry mezinárodního tenisového turnaje mužů kategorie ATP UniCredit Czech Open. Turnaj se uskuteční v areálu TK Prostějov už 30.5.2016 - 4.6.2016.
 
 
Rado bude v roli Oficiální časomíry turnaje měřit každou sekundu těchto sportovních klání svými rohovými hodinami v podobě modelu HyperChrome Match Point. 
 
Hladké, sportovní a švýcarské: nové Rado HyperChrome Match Point
Sportovní sofistikované hodinky inspirované tenisem, to jsou nové Oficiální hodinky turnaje HyperChrome Match Point. Limitovaná edice 999 individuálně číslovaných kusů se vyznačuje sekundovým sčítačem rozděleným po 00, 15 a 40, a hodinovým sčítačem s ilustrací tenisové sítě. Jednolité pouzdro, náramek z matné plasmou upravené high-tech keramiky s leštěnými středními dílky a luneta s gravírovanou tachymetrickou stupnicí dělají z Rado HyperChrome Match Point dechberoucí časomíru a perfektní hodinky na zdvihání vítězné trofeje.
 
O Rado
Rado je světově známou značkou, vyhlášenou pro svůj inovativní design a použití revolučních materiálů pro nejodolnější hodinky na světě. Od svého založení ve švýcarském Lengnau prokazuje Rado objevitelského ducha, který je potvrzením filozofie značky „Pokud si to dokážeme představit, můžeme to i uskutečnit“ platné dodnes.
 
Rado v České republice a na Slovensku
Výhradním distributorem švýcarské hodinářské značky Rado je společnost KVEDU Praha s.r.o., jenž je zároveň vlastníkem sítě obchodů Klenotnictví Dušák. Více informací, kompletní síť autorizovaných prodejců v obou zemích a sortiment švýcarské hodinářské značky Rado najdete na www.dusak.cz nebo na www.rado.com

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.