Share |

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS připravil novinku v programu

foto pořadatel akce

 
 
 
Hromadný závod ve sjezdu – BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS DOWNHILL RACE – je novinkou v již tak nabitém programu letošního ročníku akce. Jeho start je v 16:30 na horní stanici čtyřsedačkové lanovky ve Svatém Petru a trasa vede po červené sjezdovce až do cíle pod dojezdy sjezdovek.
„Závod je otevřený všem snowboardistům a snowboardistkám. Ti mají za úkol se po hromadném startu dostat co nejrychleji do cíle. Trať bude vytyčena tak, aby byl sjezd bezpečný pro všechny účastníky. Downhill Race je posledním bodem programu na svahu a mohou se ho účastnit jak registrovaní jezdci BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS, tak i její návštěvníci. Jedinou podmínkou je mít snowboard a zvládat jízdu na něm. Doufáme, že se zúčastní co nejvíce jezdců,“ uvedl hlavní organizátor Petr Najman. První tři muži a zároveň první žena v cíli obdrží trofeje pro nejrychlejší, ale ceny jsou připraveny pro více než sto účastníků z řad neregistrovaných jezdců. Ti si po projetí cílem mohou vybojovat vstupy na večerní párty (celkem 30ks), jejíž hlavní hvězdou je britský Dj Krufty Kuts, permanentky do Skiareálu Špindlerův Mlýn (celkem 30ks jednodenních) a čtyři desítky menších cen od Burton Snowboards.
Pro podrobnější informace prosím sledujte náš web, facebook, instagram či pozorně poslouchejte pokyny moderátora na místě.
.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.