Share |

Buďte při běhu vidět, i když slunce zapadne. Nike pro vás má flash pack

foto Nike

 
 
 
Běhání nespočívá v čekání na perfektní podmínky, správnou náladu či ideální trasu – hlavní je jít vstříc nepřízni počasí, chladným a tmavým dnům, které nás začínají obklopovat hned po odchodu
z kanceláře. Do základní výbavy nepatří jen kukly a čelovky, měli byste sáhnout i po nové kolekci NIKE FLASH PACK. Ta vás udrží v teple, suchu a pomocí barevných reflexních potisků vás zviditelní
i v hluboké tmě.

Začínáme: bundu nebo vestu
 Co víc si přát než kombinaci ultralehké izolace, prodyšnosti a 100% viditelnosti? Vesta Nike Aeroloft Flash je snem každého běžce pro svou lehkou tepelnou vrstvu Aeroloft, laserem řezané otvory pro maximální prodyšnost i reflexní barevné provedení inspirované polární září. 
Pokud chcete svých maxim dosahovat v opravdu nepříznivém počasí, je ideální volbou bunda Nike Shield Flash Max Running, na kterou nedá dopustit sedmibojařka a stříbrná medailistka ze světového poháru Brianne Theisen-Eaton. S textilií Storm-FIT 5 můžete hrdě vystartovat proti větru a dešti, o odvod vlhkosti se postará podšívka Dri-FIT.
A jestli hledáte nějakou kompromisní variantu, pak vás oblíbená bunda Nike Shieldrunner Flash Running Joanny Jóźwik, bronzové medailistky v osmistovce na evropském šampionátu, ochrání před lehkým větrem a deštěm, zatímco ji díky minimální váze nebudete na těle ani cítit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokračujeme: určitě legíny!
Bez zateplených legín Nike Epic Lux Flash Running to prostě nepůjde. Technologie Dri-FIT zaručí odvod vlhkosti od těla i vysoce komfortní pocit sucha při pohybu. Pro větší bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách nechybějí ani reflexní prvky. Modely pro ženy i muže jsou vybaveny plochými švy pro minimalizaci tření a kapsami na zip pro bezpečné uložení drobností. 

Na závěr: řekněte ne „ledajakým“ botám
 Bez běžeckých bot to samozřejmě také nejde, ale mráz a tma o to víc otestuje, zda byl váš výběr správný. Kolekce Nike Flash Pack nabízí široký výběr voděodolných bot s 360stupňovým reflexním pokrytím.
 
 
 
NIKE LUNARGLIDE 7 FLASH
Nike LunarGlide 7 FLASH, určené pro běžce s pronací, jsou ideální pro běh po silnici a zpevněných cestách. Díky technologii Dynamic Support poskytují měkké a velmi citlivé tlumení s podporou stability. Svršek z konstrukce Flyknit je obohacen o reflexní fólii, která vás doslova „ukáže“ v temné či deštivé noci. Voděodolnost a speciální jazyk udrží vaše nohy v suchu.
 
 
NIKE AIR ZOOM PEGASUS 32 FLASH
Oblíbené neutrální Pegasusy pro každodenní trénink se také dočkaly verze Flash. U těchto rychlých a voděodolných bot si zamilujete celoplošnou reflexní prodyšnou síťovinu s vlákny Flywire a odpružení Air Zoom v patě pro měkký a citlivý došlap. Podešev z pryže s profilem Waffle zajistí dlouhotrvající odolnost a vysokou přilnavost na zpevněném povrchu.
 
 
NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 19 FLASH
Stabilní bota pro každodenní trénink. Je lehká, rychlá a ideální pro ty, co mají problém s pronací. Technologie Dynamic Fit a Dynamic Support pomáhají držet nohu v rovině a díky vnitřnímu vyztužení nedovolí chodidlu padat dovnitř. Reflexní svršek je vyroben z prodyšné síťoviny, která poskytuje podporu a příjemné klima po celou dobu běhu, střed nohy je zafixován pomocí vláken Flywire. 
 
 
NIKE FREE 5.0 FLASH
Voděodolné boty vhodné k běhu na silnici nabízí díky technologii Nike Free výborné tlumení a přirozený pohyb nohy. Reflexní prodyšná síťovina zajišťuje rychlý odvod potu, optimální klima v botě a dostatečně zviditelnění. Boty dále disponují pevnou pryží s klasickými výstupky Waffle pro odolnou přilnavost.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.