Share |

Brněnský AHOY ovládne Slow Magic

Nedávno jsme vám o novém brněnském klubu AHOY, který vypadá jako od moře - říkali. 9. června vystoupí na jeho prosluněné pláži  chillwave experimentátor a umělec mnoha identit Slow Magic.
 
Maskovaná osobnost, která svými elektrorituály už tři roky hypnotizuje publikum na celém světě, zde vystoupí v rámci přehlídky elektronické hudby ECHOES. Ačkoliv Slow Magic s publikem komunikuje jen skrze zvukovou a psychedelickou show, daří se mu udržet na výsluní popularity a zároveň si zachovat anonymitu a punc tajemství. K tomu mu pomáhá výrazná obličejová maska „imaginárního zvířecího přítele“, která v davu vyvolává neukojitelnou touhu podmanit se rytmickému diktátu divoké šelmy na pódiu.
 
Slow Magic bude hlavním hvězdou prvního ročníku elektronického festivalu ECHOES. Festival se zaměřuje na propojení elektronické a živé produkce i vizuální experimenty se zvukem. Během jednoho dne vystoupí v novém klubu AHOY na brněnské přehradě celkem 5 interpretů, jejichž exkurzi do zákoutí elektronické scény posvětí elektronický snílek s nezaměnitelnou maskou a dosud neznámou tváří. Právě anonymita a tři roky tajností jsou přitom důvod, proč lidi Slow Magic tolik zajímá. „Slow Magic chce veškerou pozornost diváka směřovat jen na hudební a vizuální prožitek a ne na svou osobnost. Jeho hra s neznámem a hudebními impulzy však neskutečně funguje. Během několika sekund dokáže zcela změnit náladu publika, které nejdříve rozněžní tóny piana, aby ho pak zcela odzbrojil elektrizující kombinací MIDI kontroleru s řízným zvukem bubnu,“ dodává k atmosféře vystoupení umělce s blikající neonovou maskou David Novotný, dramaturg klubu AHOY.
 
Takže si zapište: ECHOES, 9. června 2015, klub AHOY, 19:00!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.