Share |

Britská značka Bulldog představuje veganskou kosmetiku na vousy

Unikátní a oblíbená značka kosmetických přípravků Bulldog je konečně k dostání také v České republice. Nabízí ty nejkvalitnější produkty určené k péči nejen o mužskou pokožku, ale také vousy. Jedinečné přípravky založené na nejlepších a čistě přírodních surovinách tak uspokojí nároky každého moderního muže, kterému není lhostejný vzhled, ale také zdraví. Výrobky Bulldog nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny, syntetické vonné látky, umělá barviva, ani složky živočišného původu. Jsou tedy vhodné pro vegetariány i vegany. V České republice je seženete výhradně v síti drogérií dm.

Bulldog Šampón a kondicionér na vousy
 
Šampón a kondicionér 2 v 1 byl speciálně navržen pro péči o vousy. Ty zanechává nejen čisté a měkké, ale také je formuje a vyživuje. K jeho výrobě nebyla použita žádná umělá barviva, syntetické vůně či přísady živočišného původu. Namísto toho obsahuje výtažky z aloe vera se zklidňujícími a zvlhčujícími účinky, posilující camelinový olej a zelený čaj s antioxidačními účinky a účinky zpomalující stárnutí. Cena v síti drogérií dm: 189 Kč za 200 ml balení.

 
Bulldog Balzám na vousy
 
Balzám na vousy byl navržen a vyvinut speciálně pro péči o mužské vousy a je vyroben z těch nejkvalitnějších přírodních surovin. Obsahuje výtažky z aloe vera, camelinového oleje a zeleného čaje.  Balzám nemastí, změkčuje, rychle se absorbuje a zanechává vousy zářící a vyživené. Neobsahuje žádné složky živočišného původu, je tedy vhodný i pro vegany. Cena v síti drogérií dm: 219 Kč za 75 ml balení.

 
Bulldog Olej na vousy pro normální pleť
 
Olej na vousy Bulldog je originální a jedinečný přípravek, který upraví, zjemní a zformuje mužský vous a zároveň jej provoní, takže zůstává měkký, lesklý a nesvědí. Olej určený k dennímu použití je vyráběn z nejkvalitnějších rostlinných přípravků. Obsahuje složku aloe vera s hojivými účinky, zvlhčující a posilující camelinový oleja výtažek ze zeleného čaje s antioxidačními účinky. Stejně jako všechny ostatní produkty Bulldog neobsahuje žádná umělá barviva, syntetické vonné látky nebo živočišné látky. Cena v síti drogérii dm: 189 Kč za 30 ml.

 
***
 
O Bulldog:
 
Myšlenka na vznik novéa exkluzivní značkypřípravků pečujících o pánskou pokožku Bulldog se zrodila u jejího zakladatele Brita Simona Duffyho, který si všiml nedostatečného zastoupení sortimentu v segmentu pánské kosmetiky. Inicioval proto výzkum a vývoj nových produktů, které pod značkou Bulldog spatřily světlo světa ve Velké Británii v roce 2007. Od roku 2010 se produkty Bulldog vyváží do více než 15 zemích světa, včetně USA, Jižní Koreje nebo Austrálie. Hydratační krém je nejprodávanější položkou z celého portfolia značky Bulldog. Každých 15 sekund se ve světě prodá jeden kus.
 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.