Share |

Britská techno legenda Dave Angel bude v pátek v Praze

Britská techno legenda Dave Angel zavítá v pátek 26.2. do pražského Stormu v rámci premiéry eventu Subgate presents Legends!
,,Dave Angel je legenda’’ či  ,,Legenda legend’’- přesně tak v minulosti označily tohoto techno veterána světové magazíny Dj mag nebo Thump Magazine. Již tento pátek Dave Angel rozduní pražský Storm klub se supportem předních domácích zástupců Subgatea, Pavla Bidla, Lumiera a Pavla Krejdla!
Sám Pete Tong v roce 2014 v rámci své pravidelné show na britském BBC Radio 1 pronesl, že tento rok je ve znamení návratu Dave Angela a musíme přiznat, že opravdu byl. 
Jeho začátky sahají až do 80. let minulého století a od té doby procestoval snad každý kout zeměkoule. Na svém kontě má řadu remixů pro přední umělce světové elektronické scény, mezi které patří například Carl Cox, Orbital, Spooky nebo Underworld a na jeho značce v minulosti vyšly skladby od  producentů jako je Adam Beyer, Jamie Anderson, Steve Rachmad, Deetron či Christian Smith, kterým pomohl ve své době nastartovat jejich kariéru. 
https://www.youtube.com/watch?v=mBGx2kEE_Kc 
V České republice vystoupil naposledy před 5-ti lety a svými legendárnímy sety z festivalů Cosmic Trip či halovky Cosmic City vstoupil do povědomí nejednoho domácího clubbera.
Dave Angel svou návštěvou pražského klubu Storm zároveň odstartuje novou rezidentní noc dje a producenta Subgatea – Subgate presents Legends at Storm, na které kromě zmiňované dvojice vystoupí také techno mág Pavel Krejdl, ve speciálním setu housová legenda Pavel Bidlo a Lumiere.
Vstupenky za předprodejní cenu 250,-Kč jsou k dostání na http://storm-club.cz/dave_angel_tickets .
 https://www.facebook.com/events/1682727895277736/ a www.storm-club.cz 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.