Share |

Boj krásek z Univerzity Karlovy

foto archiv pořadatele

 
Krása, která se snoubí s inteligencí, rafinovaností a stylem. To chce ukázat největší česká univerzita 1.12. v pražském Roxy. Jak?
 
Nepřekročitelná hranice oddělující hloupé krásky od inteligentních šedých myšek je mýtem. Těžko však říct, zda dávno překonaným. Zatímco sociobiologové rádi tvrdí, že pro ženu je důležitější být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí než myslí, pro spoustu dam se stalo významnou hodnotou být také úspěšná jinde, než u plotny. A že holky opravdu zvládnou dělat spoustu věcí naráz, je sakra znát. 
 
Menza, Lanvin, Versace
 
Pobíhat mezi fakultou, prací, knihovnou a klubem na podpatcích, sledovat politiku Středního východu,  k tomu vědět, že letos nahradí v Na Příkopech Lanvin Versace, a přitom vypadat skvěle, vyžaduje zapojení tolika mozkových center naráz, že by i pozitronová emisní tomografie měla co dělat. A holky z Karlovky mají tohle všechno v malíku. Důkaz?
 
„Samotné nás překvapilo, kolik krásných holek se už přihlásilo,“ říká Tomáš Gavlas, hlavní pořadatel soutěže krásy Miss UK 2011, která vyvrcholí magického data 1.12.2011 v pražském Roxy. Mezi jinými přijdou na říjnový casting v Intercontinentalu budoucí psycholožky, právničky, nebo třeba lékařky. Koncentrace tolika inteligentních krásek na jednom místě, kvalitní výběr vystupujících umělců a patronů, tak dává tušit, proč že volba téhle Miss aspiruje na univerzitní událost roku.
 
Casting spolu s hlavním večerem bude navíc pod drobnohledem agentů z Czechoslovak models, kteří si během soutěže vyberou tvář, kterou budou oficiálně zastupovat. Možnost výhry seskoku padákem, jazykových nebo třeba golfových kurzů je pak pomyslnou třešničkou na rafinovaném dortu!
 
Oblékni jí do šatů Miss!
 
Máte po tomhle všem pocit, že se vaše charismatická přítelkyně zapomněla přihlásit? Pošlete mail na missuk@missuk.cz spolu se jménem, věkem, studovaným oborem, mírami a váhou, spolu s portrétem a fotkou celé postavy, nejpozději do 15.10.2011. 
 
Večerní šaty z nejnovější kolekce od GIZIA, která obléká nejkrásnější holky na Miss ČR i Slovenska, by si přeci měly vyzkoušet, jaký to je pocit být nošen kráskami z Ukáčka!
 
Více informací na www.missuk.cz

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.