Share |

Bohémy Vladivojny La Chia jsou na světě

Vladivojna La Chia vydává novou desku. Křest se uskuteční 8. prosince v klubu NoD, křtu  se ujme režisér Jan Hřebejk.Nová deska Vladivojny La Chia obsahuje dvanáct skladeb. Album je inspirováno vnitřními stavy člověka a jeho spojením s nynějším světem, ve kterém se nejvíce věcí odehrává jakoby pod povrchem přítomnosti. 

 

Původem ostravská hudebnice, zpěvačka a malířka je autorkou všech písní, sama si také nahrála většinu nástrojů. Až na několik vyjímek její podpis stojí i pod texty. „Poprvé jsem vytvořila album, kde jsou texty stejně důležité jako hudba. Tentokrát jsem dala českým textům opravdu veliký prostor,“ líčí jedna z nejzajímavějších českých hudebnic. 

Bohémy vznikaly v Ostravě za přispění kytaristy a producenta alba Aleše Bajgera, violoncellistky Terezie Kovalové a zvukového mistra Petra Slezáka. Deska vychází na značce Bayger Production v distribuci firmy EMI.

První sólovou desku Tajemství Lotopu Vladivojna La Chia vydala na podzim roku 2009, letos v zimě složila soundtrack k Hřebejkově filmu Nevinnost. Vladivojna má také již 5 let svůj pořad Čajovna na ČRO3 Vltava. Aktivně se věnuje i malbě a psaní. Vystupovala nebo spolupracovala například s Lenkou Dusilovou, Blue Effect, Varhanem O. Bauerem, Laczem Deczim nebo Amitem Chatterjee.

Videopozvánka na křest Bohém v Roxy:

 

http://youtu.be/EAi9My8aXPI

Spolu s novým albem má Vladivojna La Chia i zbrusu nový web http://www.vladivojna.cz

 

 

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.