Share |

Blíží se Mikulášská s The Tap Tap

foto: pořadatel akce

Kapela The Tap Tap pořádá mikulášské koncerty už šestým rokem a ty se stali milou součástí pražského předvánočního období. Vždy představí několik vážených hostů a připraví mikulášskou nadílku pro své malé i velké diváky. Součástí těchto koncertů je i vyhodnocení celoroční spolupráce kapely se svými partnery, jejichž společným úsilím je zpříjemnění života všech osob žijících s jakýmkoliv hendikepem.
 
Letošní Mikulášskou provedou ostřílení moderátoři Ladislav Angelovič a Tomáš Cikrt. Jako hosté se během večera objeví Gaelynn Lea z USA, Ondřej Ruml, Adam Vojtěch, Iva Pazderková, Roman Zach dívčí sbor Puellae cantantes a sbor Canticorum iubilo, se kterým již řadu let zpívá prezidentský kandidát profesor Jiří Drahoš. Ani on nebude na Mikulášské chybět.
 
Během devadesátiminutové koncertní show se představí hned tři premiérové skladby. Svoji novinku, skladbu ”Sako” nabídnou The Tap Tap, Gaelynn Lea představí novou skladbu ”I See It Too” z připravovaného sólového alba a třetí novinkou bude společná skladba Gaelynn a The Tap Tap - Two Roads zhudebněná skladatelem Michalem Nejtkem s textem od slavného amerického básníka Roberte Frosta.

 
Advent začíná již tuto neděli a jednou z prvních koncertních akcí tohoto krásného období je Mikulášská s The Tap Tap v pražském Foru Karlín v úterý 5. prosince. Unikátní koncert kapely The Tap Tap a jejich hostů začíná v 18 hodin.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.