Share |

Blíží se další Chillin Prague

foto: pořadatel akce

V sobotu 23.7. proběhne na Střeleckém ostrově letos již čtvrté pokjračování populárního elektronického open airu CHILLIN PRAGUE, na kterém pravidelně vystupují mezinárodní artisté underground housu (deep house/tech house). /FB EVENT/

Tentokrát si pořadatelé pozvali hned dva zahraniční umělce. Prvním z nich je německý deep/tech house producent Schlepp Geist , který pravidelně vydává svoje produkce pod hlavičkou labelů jako URSL, Kattermukke či Heinz Music. Na Chillin Prague dorazi z vystoupení v legendárním berlínském klubu Watergate, což jen potvrzuje jeho talent. Schlepp Geist vystoupí v dvouhodinovém live setu.

Druhým artistou je Patryk Molinari, zkušený německý producent a dj, který
vydává na respektovaných vydavateltstvích Exploited, Ritter Butzke Studio a Suruba
Tyto hosty doplní DJs a producenti: Da Moon, Taada, Not:Us, Bronee, Deaf Hoes, Joseph Kari & Sajmon, Kanhäuser, Wenzig

Akce má dvě části - denní a noční. Denní program se odehrává na Střeleckém ostrově od 12:00 do 22:00. Noční probíhá v prostorách Malostranské besedy od 21:30 do 05:00. 

Mimo bohatý hudební program se můžete také těšit na nápaditou výzdobu ostrova, VIP zónu, chillout zóny, rozmanitý výběr občerstvení (od klasiky z grilu přes fresh saláty po stánek s raw/bio zmrzlinou), dva bary, stánek Lucky Strike a krásné CHILLIN PRAGUE a MAXIM hostesky. Rodiny s dětmi pak bude jistě bavit hřiště Střeleckého ostrova.

Večerní část programu v Malostranské besedě bude pokračovat ve stejném duchu, jako denní event...Mimo exkluzivní prostory se můžete těšit na kvalitní hudební program, který doplní zatím utajený host z Německa. Budete překvapeni!

Vstupné: 
denní (Střelecký ostrov): 
-do 17:00 150 CZK / od 17:00 200 CZK (včetně nočního programu)
noční (Malostranská beseda):
- 100 CZK (noční program je zdarma pro návštěvníky denní akce)
VIP vstupné: 900 CZK (V ceně VIP vstupného je neomezená konzumace alkoholu ve VIP zóně, degustace sushi (SUSHIvDUSHI), pohyb po VIP zóně, převoz limuzínou do Malostranské besedy a lístek na denní i noční program.)
VIP lístků je omezený počet.

Staňte se součástí CHILLIN PRAGUE, dorazte se bavit a poznávat nové lidi..


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.