Share |

Blesková soutěž o vstupy na dnešní BATHS!

V rámci oblíbené série FESTIVAL SPECTACULARE dnes zahrají v Praze Baths.
Máme pro vás BLESKOVOU soutěž o volné vstupy!
-
Spectaculare 2018: Baths (US) 

Americký producent a zpěvák Will Wiesenfeld, kterého znají posluchači elektronické hudby už od roku 2010 pod jménem Baths, má na svém kontě čtveřici dlouhohrajících desek. Na Romaplasm, kterou vydal v polovině listopadu 2017, už Baths nejsou jen jednočlennou skupinou. Součástí se totiž stal i Morgan Greenwood, který s Wiesenfeldem odjel poslední turné jako spoluhráč. Porci chytrého elektronického popu Baths naservírují 2. března ve Studiu Hrdinů. 

Dále vystoupí:
Daedelus presents Turn Out (dj+ set)
Hyetal live
Robey live
SYNKRO dj set 
SEED Djs
 
Akce se koná ve Studiu Hrdinů od 21 hodin.
SOUTĚŽ:

  • Soutěžní otázka:

 
Kdy se narodil Will Wiesenfeld z Baths?
 
Piště na souteze@protisedi.cz s předmětem Soutěž Baths, je nutné uvést celé jméno; soutěž končí 2.3. 2018 v 15:15 hodin, vyhrává první správná odpověď, výherce získá 2 volné vstupy.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.