Share |

BITVA ELEMENTŮ: CONVERSE PŘEDSTAVUJE NOVOU KOLEKCI COUNTER CLIMATE BOOTS

Chuck II lídrem kolekce podzim/zima 2016 v boji proti deštivému počasí.
 Converse tématem číslo jedna pro tuto sezónu je deštivé počasí. Converse Counter Climate Boots kolekce kombinuje klasický design tenisky s vychytávkami proti mokru a nabízí potřebné zbraně při změnách počasí. Inovativní kolekce je pestrým mixem barev a materiálů zahrnující nepromokavé plátno, kůži a neopren. Modely jsou perfektně připraveny postavit se nepříznivému počasí. Každá teniska byla stvořena tak, aby odolala dešti, ale stále si zachovala svůj stylový vzhled a byla komfortní.
Converse Chuck Taylor All Star II Boot
Propojení módy s funkčností na zimní období, to je nová kolekce Converse Chuck Taylor All Star II Boot. Chuck II Boot jsou první Chuck Taylor tenisky, které jsou z prémiové nepromokavé kůže a mají 360°C zateplení, takže i při tuhé zimě konečně netřeba Chuck Taylor odkládat. Neoprenový límec a zvýšená pata zamezují vodě jakýkoliv přístup i v nepříjemných zimních plískanicích. Modely mají robustní gumovou podešev s hlubokými drážkami s protiskluzovou funkcí a Nike Lunarlon stélku pro zvýšený komfort.
Kolekce Chuck Taylor All Star II Boot je dostupná u vybraných prodejců. Dostupné barvy: Egret, Antique Sepia, Black, Dark Chocolate, Grey, Blue
O Converse
Společnost Converse Inc. se sídlem v Bostonu, Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike Inc. Byla založena již v roce 1908 a za tu dobu si vybudovala reputaci americké původní sportovní značky - “America’s Original Sports Company”TM, která je synonymem světoznámých modelů tenisek jako např. Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® či One Star®.
Dnes Converse nabízí originální portfolio pánské, dámské i dětské obuvi, ale soustředí se i na prodej doplňků a oděvů. Produkty Converse mají zastoupení ve více než 160 zemích světa.
Více informací o Converse na www.conversecz.com a sledujte @converse.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.