Share |

Bitcoin Blešák bude v březnu

foto: pořadatel akce

Prý se o Paralelní Polis říká, že je to kavárna a zasedačka pro hipstery. A to se ještě neví, že opět organizuje BLEŠÍ TRH - BITCOIN-ONLY!

Přijďte nabídnout své SECOND HAND poklady, směňte je, darujte nebo prodejte. Vyzkoušejte tak v praxi unikátní zážitek fyzického prodeje za BTC a zapoj se do rostoucí bitcoinové komunity! Jakýkoliv sortiment z druhé ruky, od oblečení, knih, muziky až po komponenty k 3D tisku, arduinu a ajťáckému bastlení. Nehledáme prodejce občerstvení a nového zboží.

Samozřejmostí je asistence pracovníků, kteří ukážou, jak bitcoiny na místě získat výměnou za papírovou hotovost, jak je inkasovat od nakupujících (a pak je všechny utratit!). Pro zlepšení zážitku z nakupování a prodávání bude k dispozici Nordbeans káva a speciální občerstvení z Bitcoin Coffee.

Registrace pro prodejcehttp://bit.ly/chcinabitcoinblesak.

Místo je rezervované až po potvrzení z naší strany, kdy ti pošleme také informace k uhrazení příspěvku ve výši 100 Kč (v BTC) na provoz Paralelní Polis. 
Stůl a židle ke každému prodejnímu místu (cca 0,8-1m x 0,8m) bude zajištěn. Je možné donést max 1ks věšáku na oblečení.

Pro návštěvníky je VSTUP ZDARMA - bitcoiny nebo papírovou hotovost na výměnu a chytrý telefon pro vytvoření peněženky s sebou! První inspiraci o používání BTC: www.paralelnipolis.cz/jak-na-bitcoin/.
#vejdiven


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.