Share |

Bisqit: nové studio české keramiky a porcelánu v centru Prahy

foto: bisqit.cz

Minimalistická značka keramiky a porcelánu bisqit se dočkala vlastního prostoru. Nové studio v historické pasáži Platýz nabídne nejen to nejlepší z tvorby značky, ale i prostor k setkávání.
 
Až doposud byly produkty značky bisqit, za kterou stojí designérka Zuzana Holaňová, k dostání ve vinohradském ateliéru sesterské značky Shit happens. Zuzana však chtěla pro bisqit vytvořit unikátní prostor, který zprostředkuje ryzí dojem z její tvorby. Na osmi metrech čtverečních čistého a vzdušného interiéru se tak odráží její keramický svět.
 
Je to prostor, který reflektuje moji vášeň k práci s hlínou, a každý detail v instalaci je pečlivě vyvážený. Chceme studio zaplnit limitovanými kolekcemi a celkově unikátním zbožím, aby zákaznici dostali to nejlepší,” vysvětluje Zuzana. Kromě produktů značky bisqit tak nové studio nabídne i vybrané kolekce Shit happens a samostatnou tvorbu spřízněné designérky Martiny Žílové.
 
Studio bisqit najdete v úchvatné historické pasáži Platýz, která v centru Prahy působí jako oáza klidu. Zuzana proto doufá, že se ze studia stane příjemné místo setkávání. V plánu jsou tak malé vernisáže a další akce spojené s tvorbou studia.

Instagram: @bisqit_ceramics
/FB/ /WEB/
Adresa: Národní 37, Praha 1
Otevírací doba: pondělí až sobota, 11-19 h


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.