Share |

BiggBoss AllStars a NobodyListen ovládli Náplavku!

foto: DEERKEROL

Ve čtvrtek jsme vyrazili na mega párty na Náplavce, kde jsme se potkali s BiggBoss All Stars (Vladimir 518, Orion, Mike T, James Cole, Refew, La4), slovenským SEPARem a NOBODYm.

V loňském roce BiggBoss dobil část Náplavky u Bajkazylu. Letos jste stage na parníku, na kterém jsme byli i my mohli potkat v nejširší části Náplavky, u želežničního mostu. Bylo dechberoucí pozorovat doslova tisícové davy, tančíčí podél řeky. Ať už to byli náhodní kolemjdoucí, věrní fanoušci nebo turisti.
 
Já jsem se na parník dostala v momentě, kdy hrál Jakub Strach aka NobodyListen. Nebudu popírat, že je to jeden z mých oblíbenců a tak jsem si atmosféru jeho setu skutečně užívala. Slunce bylo nízko, mraky už za náma, a v momentě kdy se po hladině nesl remix "Everyday" (A$AP ROCKY) svět se zdál fakt bez chybičky.
 
Vladimir 518, Orion, Mike T. a spol. to rozjeli ve velkým stylu. Oni to ani jinak neumí :) Nepřestává mě fascinovat kolik lidí na ně stále dokola a dokola chodí (nejen v Praze) a nejen v téhle sestavě, v různých kombinacích. Nicméně šlape to a já jim to moc přeju, jsou vážně dobrý a myslím, že bysme si tyhle chvíle měli všichni vrýt do paměti, protože nic není navždycky.
 
Abychom neumřeli žízní pili jsme tropický red bully a kdo se chtěl synchronně houpat s vodní hladinou přidal si k nim Jägermeistera na ledu. Noční panorama Prahy, kterým zněl (dneska už hit, jehož text známe snad všichni) "Já to říkal" vykouzlilo dokonalou tečku za tak silným večerem. Na afterparty nechyběl ani muž přes palubu, ale všecko dobře dopadlo! ;)

Fotky z akce najdete v naší FB GALERII.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.