Share |

Beatová síň slávy: kdo do ní dnes v Lucerně vstoupí? Víme to.

foto Tomáš Martinek

Další díl Beatové síně slávy se koná dnes ve velkém sále Lucerny. Na akci se objeví Hony Haubert z Visacího zámku, proběhne i tradiční uvedení do Beatové síně slávy.

Jejím novým obyvatelem se letos stane Jan Ivan Wünsch, který proslul jako baskytarista kapel Jasná páka a Hudba Praha, mnoho let byl také oblíbeným editorem hudebního časopisu Rock & Pop.

JIW byl do Beatové síně slávy uveden už v roce 2006 jako člen Jasné páky v kategotii kapela, letos se stává jejím obyvatelem coby osobnost. O jeho životě, který předčasně skončil 1.  června 1999, nedávo vyšla také kniha.

Na dnešním koncertě budou hrát také Tři sestry, začíná se už po 19. hodině. Organizátoři vzkazují:

Jako bonbónek je pro začátek připravena zahrát dívčí skupina K2 (vítězové Naděje Beatu), následuje promítnutí medailonu o Janu Ivanu Wünschovi (BSS osobnost in memoriam), aby vzápětí zahráli jeho kamarádi a spolumuzikanti, skupina Jasná páka.

Skupina Visací zámek využije toho, že "v pondělí stejně nikdo nepracuje" a doprovodí Honzu Hauberta (BSS osobnost). Finále bude ve stylu vyjímečnéhoakustického vystoupení Tří sester BSS skupina), což je u této sestavy opravdu ojedinělá záležitost. Dokonce je nám nakloněna i předpověď počasí (má být 20 stupňů), takže klima v Lucerně bude po všech stránkách osvěžující. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.