Share |

Běžkařský závod City Cross Sprint Ostrava vyhrál Torjus Borsheim

City Cross Sprint Ostrava je ojedinělý závod na běžkách otevřený pro širokou veřejnost a spojený s exhibicí českých i světových běžkařských hvězd. Akce byla unikátní také svou lokalitou - technickou památkou Dolní oblasti Vítkovice. Celkový počet závodníků se vyšplhal na 150 účastníků v dospělé i dětské kategorii ze 6 zemí světa. Skvělou atmosféru podpořilo 3 500 návštěvníků.
/Fotoreport najdete na našem FB./
První místo tentokrát neobhájil český reprezentant Dušan Kožíšek, který se musel spokojit s místem druhým. Na první stupínek se postavil norský reprezentant Torjus Borsheim a třetí místo vyhrál Jan Bartoň. První místo v kategorii žen suverénně obsadila česká reprezentantka Sandra Schützová, druhé pak Jana Adámková a třetí Slovenka Eva Segečová.
 
V rámci bohatého doprovodného programu předvedli své fantastické umění akrobatický pilot Martin Šonka a biketrialista Petr Kraus. Proběhla tradiční spanilá jízda v dobových kostýmech a o hudební zábavu se postarala kapela United Flavour nebo DJ Friky s Martinem Svátkem.
 
Přestože další ročník ČEZ City Cross Sprintu 2016 skončil, návštěvníci si stále mohou vyzkoušet závodní trať na vlastní kůži i ve vypůjčeném lyžařském vybavení. Stav tratě závisí pouze na počasí a pokud jste tento rok nestihli, nezbývá vám nic jiného, než počkat na další rok!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.