Share |

Best of Czech. Mistrovství České republiky ve freestyle snowboardingu je tu!

 
Pec pod Sněžkou bude o víkendu 21. a 22. března hlavním městem českého snowboardingu, uskuteční se zde totiž závod Mistrovství České republiky ve snowboardingu a zároveň poslední zastávka Českého snowboardového poháru, to vše ve snowparku na sjezdovce Javor.
Domácí hory dostávají koncem zimy skutečnou nálož zajímavých snowboardových akcí. Po právě skončeném finále Světového poháru ve Špindlerově Mlýně, závodu Audi Snowjam, je to druhé z významných domácích středisek, které přivítá špičku domácího snowboardingu v boji o pohárové body i o titul Mistra České republiky pro rok 2015.
Diváci se mohou těšít na komplet českou reprezentaci v čele s letos nejúspěšnějším jezdcem Petrem Horákem (vítěz zimní Univerziády a šestý muž celkového hodnocení FIS Světového poháru), Danielem Porkertem, který na Snowjamu překvapil svým sebejistým postupem z kvalifikace přímo do finále, Martinem Mikyskou (3. místo na Univerziádě) či Janem Nečasem, který před několika dny jako první český snowboardista odjel a ustál náročný trojitý backflip. „Věřím, že se bude na co dívat. Trať je v perfektním stavu a jezdci se těší na poslední důležitý závod sezóny, kterou chtějí zakončit s co nejlepším výsledkem,“ uvedl trenér reprezentace Martin Černík.
Závod je otevřený pro všechny věkové kategorie a kromě titulu Mistra republiky, jehož majitel dostane jako jednu z cen zapůjčení vozu od go-car.cz na jeden rok, a bodů do hodnocení Českého poháru mohou účastníci soutěžit v myPhone Best Trick contestu.

 
SNOWBOARD ZEZULA TOUR 2015 BEST OF CZECH
Pátek: Open training
Sobota: 
                9.30 - 11.00  BEST OF CZECH - Trénink
              11.15 - 12.30  BEST OF CZECH - Kvalifikace
              13.00 - 14.00  BEST OF CZECH - Finále
              14.00 - 15.00 myPhone Best Trick Contest
              15.00             Vyhlášení výsledků
20.00 AFTERPARTY

 
Součástí denního programu je poslední letošní zastávka série oblíbených snowboardových happeningů „Freeride.cz Just Ride!“. Na sjezdovce Javor přímo pod snowparkem, ve kterém se závod Mistrovství ČR bude konat, vyroste velké stanové městečko, kde návštěvníci najdou po celý víkend pestrý program a spoustu zábavy, a to včetně zapůjčení nejnovějších modelů snowboardů a dalšího vybavení od bezmála patnácti předních světových i tuzemských značek. Na program je rovněž výuka snowboardingu zdarma, různé soutěže a menší závody pro veřejnost o hodnotné ceny.  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.