Share |

Be:šik - móda : design : kultura : zábava... Botanická zahrada

foto: pořadatel akce

Be:šik vznikl loni na jaře a jeho cílem je podpořit českou a slovenskou autorskou tvorbu a představit ji širší veřejnosti. V areálu zahrady vzniknou stánečky, které přivítají více než 40 tvůrců a obchůdků. Najdete zde celou řadu šperkařů, kteří vás zkrášlí přes prsty, ruce, ušní boltce až po vlasy, dále oblečení pro dámy i pány, pozadu nezůstanou ani kabely a kabelky. V dopoledních hodinách proběhne doprovodný program, dětské divadlo a koncerty.
 
Akce se koná v Botanické zahradě. Úžasný prostor skleníku, který je k dispozici jen několik týdnů v roce a kvetoucí zákoutí zahrady přímo láká k odpočinku a zábavě. Jedná se o naprosto ojedinělé místo pro prezentaci vaší tvorby. V případě nepříznivého počasí se bude akce konat přímo ve skleníku. “Už tu byly výstavy ptactva, ryb a kytek, tak proč ne jednou něco jiného,” komentuje výběr lokality organizátorka akce Tereza Kupková.
 
Celý  prostor je zcela otevřený, do skleníků je obvykle vstupné, ale protože do areálu přivede akce tento den množství nových lidí, vstupné bude zdarma.
 
Čas a datum: sobota 27. 7. 2013, 10:00-21:00
Místo konání: Botanická zahrada, Na Slupi 16 (Albertov), Praha 2


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.