Share |

BE MORE HUMAN TOUR

Venkovní tělocvična Reebok Be More Human Tour nabídne unikátní příležitost zacvičit si zdarma se špičkovými lektory. Vytvořili jsme prostor, připravili lekce, už zbývá jen přijít a začít.
 
Víme, že bez sportu se dá žít, ale s ním je život mnohem lepší. Nesportujeme totiž jenom proto, abychom byli lepšími sportovci. Cvičíme, protože se díky tomu stáváme lepšími lidmi. A to ve třech hlavních pilířích, které představuje delta v logu Reebok – fyzicky, mentálně i sociálně.
 
Naším cílem je připravit všem současným, ale i budoucím sportovcům unikátní příležitost zacvičit si zdarma v naší plně vybavené VENKOVNÍ TĚLOCVIČNĚ. Vždy po dobu několika týdnů budeme otevřeni všem, kdo na sobě chtějí zapracovat nebo si vyzkoušet nové sporty. Od 28. května v pražských Modřanech v Port62, v červenci v Bratislavě a v srpnu v Praze –Troji.
 
Všude zůstane studio dost dlouho na to, abyste se mohli vracet znovu znovu. Záměrem je totiž, abyste si na život se sportem vytvořili NÁVYK. Abyste v něm pokračovali i po skončení Reebok Be More Human Tour. Abyste cvičením posílili svoje tělo a uklidnili svoji hlavu. Když budete fyzicky i mentálně silnější, více lidskosti už přijde samo. To je naším posláním.
 
Každý den můžete vyzkoušet až pět různých lekcí a o víkendu dokonce osm. Zdeněk Weig nebo Joey Scafidi povedou CrossFit, LesMills program vám představí Filip Kulštrunk nebo Sylvie Smrčková. Jógu si zacvičíte na příklad s Vaškem Krejčíkem a Zuzkou Klingrovou. O taneční lekce se postarají Dance Academy Prague by Yemi A.D. a taneční škola Stage Praha. A to zdaleka nejsou všichni špičkoví lektoři, se kterými na sobě můžete zapracovat. Připravujeme i několik speciálních celodenních programů včetně REEBOK YOGA SENSATION, celodenního jógového festivalu, který se koná už 21. června v pražské O2 areně.
 
Samozřejmostí je komfortní zázemí, to znamená šatny a sprchy. Jógamatky a další náčiní je v naší mobilní tělocvičně také k dispozici. To všechno bude pro vás ZADARMO.
 
Registrovat se můžete TADY.
 

Navíc si zde nakoupíte špičkové Reebok produkty SE SLEVOU. Jestli to pro vás bude motivace, nebo krásná a funkční odměna, už je jen na vás.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.