Share |

BAŤA pro sezónu podzim/zima 2017

foto: BAŤA

Značka Baťa představuje novinky pro nadcházející sezónu podzim a zima 2017/2018 v dámské, pánské a dětské kolekci. Dámská kolekce osloví především ženy, které chtějí být atraktivní, zajímavé a nenuceně šik. V kolekci se snoubí extravagance se svůdností. Francouzský šarm s jednoduchostí. Jednotlivé linie obuvi pracují s materiály, jako je kůže a netradiční samet, a nabízí ženám různé stylingové možnosti. Žena může být výrazně nepřehlédnutelná na večírku, decentně šik v práci nebo ležérně elegantní na cestě do kina, přesně podle současné vize značky Baťa „Jsem svá & jsem s tím v pohodě”. Pánská kolekce pracuje s elegantním a business stylem obouvání, ale nechybí ani volnočasová obuv zaměřená na pohodlí a funkční materiály. Dětská obuv je jako každou sezónu navržena ve spolupráci s odborníky a velký důraz klade na kvalitu zpracování, pohodlnost a splnění zdravotních aspektů obuvi. V kolekci pak nechybí ani dětské boty ze zateplených materiálů s nepromokavou úpravou do deště a sněhu. Dámské, pánské i dětské kolekce koupíte ve všech prodejnách Baťa v ČR nebo na  www.bata.cz
 
DÁMSKÁ KOLEKCE
VELVET TOUCH
Nepřehlédnutelný šik look spojený s elegancí – to jsou boty z kolekce Velvet Touch pro ženy, které chtějí být svůdné, sebevědomé a atraktivní. Základem této linie jsou kotníkové boty a vysoké kozačky vyrobené z efektního sametu -  hlavního trendu této sezóny. Barevná škála se nese ve výrazných podzimních tónech bordó, smaragdově zelené, šedé a černé. Dokonalou kombinaci doladíte s psaníčkem do ruky ze stejného materiálu. I ta jsou součástí kolekce.
 
LADY BOSS
Kolekce je určena pro ženy, které dávají přednost módní klasice a chtějí si udržet svůj decentní styl do kanceláře a na schůzky. Základem kolekce, která kombinuje tradiční podzimní barvy černou a bordó, jsou jednoduché polobotky se šněrováním nebo bez, lodičky a kabelky. Kolekce Lady Boss přináší francouzský šarm nenápadně doplněný drobnými detaily a jemným krokodýlím vzorem s nádechem luxusu.
 
STREET FASHION
I ležérní městská obuv může být rafinovaná, nadčasová a s nádechem romantiky. Tenisky z kolekce Street fashion jsou dobře kombinovatelné s jednoduchými outfity do kina, do školy nebo na procházku. Pohodlné street boty jsou navrženy v tradičních barvách bílé, černé, šedé a hnědé. Rafinovanost jim dodávají sametové prvky ve výrazných barvách rubínové nebo zelené. Některé tenisky doplňují mašle, které podtrhují jejich ženskost.

 
AUTUMN SHADES
Móda nehledá inspiraci jen v podzimních barvách nebo náladě. Důkazem je kolekce Autumn Shades, která ji našla v moderním umění. Působí svěže a neotřele, nechybí jí však ani elegance. Díky unikátní technologii Insolia budou nohy každé ženy v těchto botách jako v bavlnce a zvládnou nejen celodenní pracovní shon, ale i večírek. Lodičky a kotníkové boty na podpatku jsou k dostání buď v jednobarevné variantě, nebo v několika barevných kombinacích. Linii doplňují kabelky ve stejném barevném provedení.
v několika barevných kombinacích. Linii doplňují kabelky ve stejném barevném provedení.
 
SILVER LINE
Jednoduché linie a decentní dekor.
Pokud nejste fanynkou výrazných barev, vsaďte na podzimní minimalistickou kolekci Silver Line. Vysoké kozačky a polo kozačky doplněné městskými taškami z broušené kůže se výborně hodí k dlouhým pleteným svetrům nebo šik hřejivým kabátům. Kozačky jsou navíc zateplené, takže si s nimi prodloužíte podzimní dny.
 
RUSTIC CHIC
Přírodní barvy a přírodní kvalitní materiály jsou nadčasovou volbou, kozačky na klínku s neklouzavou podešví pak nevychází z módy již několik sezón. Díky jednoduchému stylu a střídmým barvám je zkombinujete prakticky se vším. Nejlépe pasují ke hřejivému svetru a víkendu na venkově.
 
WINTER BOHO
I v zimě můžete mít glanc.
Mít originální boty, ale zároveň zůstat v teple – i to vám zaručí Boho kolekce inspirovaná severem. Boty s kožešinkou se hodí k péřové bundě a kulichu. Pokud nejste milovnice čepic a pokrývek hlavy, doplňte zimní outfit kabelkou s kožešinovými detaily ze stejné kolekce.
 
CITY REBEL
Stylově a cool vypadají boty vyrobené v Dolním Němčí. Lak a transparentní podešev z nich dělají originální a nepřehlédnutelný módní doplněk, ze kterého na první pohled čiší sebevědomí i jasný názor nositelky. Ten podtrhuje i tmavá barevnost kolekce. Boty se výborně hodí k ohrnutým džínsům nebo k romantickým šatům, které podtrhnou dokonalý grunge styl.

 
ROCKIN´
Nebýt fádní a vystoupit z řady můžete na podzim s rock stylem, který je stále IN a působí velmi mladistvě. V nové kolekci najdete kožené polobotky, vysoké šněrovací boty nebo oblíbené kotníkové s výraznými kovovými detaily. Motorkářské boty můžete doladit taškou ze stejného materiálu v neutrálním odstínu šedé a hnědé.
 
ZIPPER
Výrazné zipy jsou letos v módě a nechybí ani v kolekci na podzim a zimu. Okamžitě zaujmou na kvalitně zpracovaných a elegantně střižených černých kozačkách. Lesk a jednoduché linie kolekce ZIPPER osloví především ty ženy, které se rády drží klasických střihů a nadčasovosti. Kotníkové boty a vysoké kozačky na podpatku jdou harmonicky dohromady s kabelkami ze stejné kolekce.

 
PÁNSKÁ KOLEKCE
HIGH DRESS
Svatba, ples nebo důležité obchodní jednání se neobejde bez ručně šitých bot. Pánské High Dress jsou kožené, vysoce kvalitní pánské polobotky ušité z jednoho kusu usně, jsou ručně dobarvovány a leštěny. Zaručují dokonalou kombinaci luxusu a elegance a perfektně pasují k dobře padnoucímu obleku. Boty jsou nadčasové a neměly by chybět v botníku žádného muže, který chce vnést do svého stylu neokoukanou klasiku.
 
CITY PIONEERS
Kolekce je určena pro muže, kteří ani v zimě a na podzim nechtějí sklouznout do módního stereotypu, ale chtějí nosit ležérní a zajímavou obuv po celý rok. Boty City Pioneers přináší netradiční barevnou kombinaci se zajímavými vzory a 3D tiskem. V kolekci nechybí nízké kotníkové polobotky nebo vyšší boty nad kotníky, které se hodí do chladnějšího počasí.
 
EASY WALKS
Modely, které se jak střihem a barevností, tak funkčností hodí do deštivých podzimních dnů. Kolekce je postavena na zemitých tónech hnědé, tmavě šedé a černé klasiky. Přestože je tato obuv brána jako volnočasová, představuje stylový doplněk k podzimnímu městskému street stylu.
 
REAL MEN BOOTS
Každý muž by měl mít doma jeden pár chlapských bot – na víkend, na chalupu, do lesa nebo jen proto, aby se zahřál v nevlídném městském marastu. Vysoká šněrovací bota, zčásti vyráběná ručně, odolá díky masivní podrážce i tomu nejhoršímu počasí a je vhodná do terénu. Boty si budou dokonale rozumět s parkou, teplým svetrem a nedbale roztrhanými džíny.
 
MAN UP!
Retro, barvy a hravost jsou základem pro novou vintage kolekci pánských bot od Bati. Vybírat můžete kotníkový model ve škále hnědých tónů s bílou podešví nebo černou variantu se stejnobarevnou podrážkou. Boty jsou zateplené, takže jsou vhodné nejen na podzim, ale přečkáte v nich i zimní vrtochy počasí.
 
NEW VINTAGE
Letošní must-have v pánské kolekci jsou ručně opracované kožené vysoké boty se šněrováním. Bota s vintage patinou působí, jako by se předávala z generace na generaci. Jako by ji nosil dědeček a pradědeček každý den do továrny a patřila mezi rodinné dědictví. Kůže je upravená maštěním a její originalitu podtrhuje nadčasová barva koňaku. Noste ji s kostkovanou košilí a úzkými džíny.
 
DĚTSKÁ KOLEKCE
DO ŠKOLKY, ŠKOLY I DO MĚSTA
Nová kolekce dětských bot bude svádět k objevování každodenních malých dobrodružství ať už po cestě ze školky, školy nebo po městě. Kvalitní dětská obuv je pro zdravý vývoj nohy velmi důležitá, a proto jsou kolekce každoročně navrhovány ve spolupráci s odborníkem. Pří výběru chlapecké nebo dívčí boty je potřeba klást důraz na dobře padnoucí tvar, kvalitní koženou stélku a prodyšnost boty.
 
Pro ty úplně nejmenší dominují v podzimní kolekci traktorky, které se hlásí zpět do módy.  K dostání budou v zemitých tónech s teplou podšívkou.
 
Pro děti školkou povinné nemůžou v nabídce chybět boty v růžové, modré nebo béžové barvě, a pro jednodušší obouvání jsou na výběr varianty s vázáním nebo suchým zipem. Boty jsou doplněny teplou podšívkou, která udrží dětské nohy v teple i při delších procházkách.
 
Návrat do školních lavic se neobejde bez vyšších zavazovacích lesklých bot pro školačky, kluci zazáří v traktorkách se speciální podešví, která brání v uklouznutí. Kolekce pro školáky se nese v odstínech modré, růžové nebo béžové a hodí se téměř ke každé aktovce a batohu.
 
NA HŘÍŠTĚ I DO PŘÍRODY
Dětská zábava se nikdy neobejde bez promočených ponožek nebo zmrzlých nohou, proto je důležité pečlivě vybírat obuv, která je zateplená a zároveň z odolných a kvalitních materiálů. Dětské boty z podzimní a zimní kolekce jsou vyrobeny z nepromokavých materiálů, které se snadno udržují. Při koupi doporučujeme zaměřit se na materiály s nepromokavou úpravou, kterou ještě podpoříte použitím impregnace. Díky tomu bude bota odolná vůči hodinám a hodinám strávených na dětském hřišti.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.