Share |

BAREVNÉ ŠÍLENSTVÍ V PRAZE: 2. ROČNÍK THE COLOR RUNU!

foto: pořatel akce

V sobotu 4. června proběhl teprve druhý ročník ve světě populárního běhu The Color Run. Nad očekávání byla naplněna kapacita a dorazilo přes 11 000 milovníků barev a zábavy, kteří vyběhli z holešovického Výstaviště na nejbarevnějších a nejšťastnějších 5 kilometrů tohoto roku. /WEB/
 
Rodiny s dětmi, zamilované páry, běžci i příznivci lenošení dorazili na letošní The Color Run, který nesl název Tropicolor. Ocitli se uprostřed palem, lehátek a tropického ovoce. Ale na lenošení nebyl ten správný čas – po čtvrté odpolední se jedenáctitisícový dav vyřítil do barevného mraku a pořádně si to užil.
 
The Color Run má kořeny ve Spojených státech. Zcela první barevný běh se konal v roce 2011 a probíhá každý rok ve stovkách měst v asi 40 zemích světa. „Lidé prostě milují, když mohou zahodit starosti za hlavu a alespoň jeden den v roce si prostě trochu hrát,“ říká organizátor běhu The Color Run Petr Manich.
 
A doplňuje: „Překvapivě jsme naplnili kapacity týden před konáním běhu. Dorazilo přes jedenáct tisíc lidí. Což nás utvrzuje v tom, že zájem o zábavu tohoto druhu je tu dostatečný a určitě plánujeme akci příští rok zopakovat.“
 
A jaký byl letošní ročník?

O program se postarala moderátorka Zorka Hejdová a DJ IM Cyber. Návštěvníci si kromě běhu a barev užili speciální zážitkové zóny. V Elle zone se o ně postarali vizážisti ze Sephory a kadeřníci ze Salonu Petry Měchurové.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.