Share |

Archive už brzy rozsvítí LMB

D Smack U Promotion a Lucerna Music Bar uvádějí
 
Archive (UK)
18.03.2015 – 20:00
Praha, Lucerna Music Bar
690,- Kč + poplatky obvyklé předprodeje
690,- Kč v pokladně Lucerna Music Baru
790,- Kč na místě v den koncertu
------------------------
 
 
Nové album následuje filmový projekt skupiny s názvem ‘Axiom’ , který vyšel letos a sklidil skvělý kritický ohlas - ‘Axiom’ byl vybrán na filmový festival Sundance v dubnu 2014 a v živém provedení zazněl na vyprodaném londýnském koncertě v Roundhouse a na jazzovém festivalu v Montreux.
 
Nové album ‘Restriction’ produkoval dlouholetý spolupracovník skupiny Jerome Devoise.
 
V rozhovoru o nové desce spoluzakladatel Archive Darius Keeler řekl “Naším cílem bylo natočit album s dvanácti jednotlivými a samostatnými skladbami, které všechny přicházejí z jednoho místa, ale jsou zároveň hudebně rozmanité a jedinečné.”
“Jedna z věcí, které na Archive miluji, je to, jak se dokážeme měnit a vyvíjet s každou novou deskou a jak bereme naše fanoušky na tuhle cestu. ‘Restriction’ je další část téhle cesty a já se už nemohu dočkat, až se o ni podělím s lidmi, kteří jsou pro nás nejdůležitější.”
 
První ochutnávka z alba ‘Restriction’ přichází ve formě tří singlů ‘Black And Blue’, ‘Kid Corner’ a ‘Feel It’, Keeler o tomto počinu říká: “Chtěli jsme udělat desku, kde by byla každá skladba stejně silná. Myslím, že se nám to podařilo, a proto se nechceme soustředit na jeden jediný “singl”. Nejlepší by bylo vydat každou písničku jednotlivě a vydání tří současně umožní posluchačům udělat si o celém albu lepší představu. A také to není pro Archive ůplně typické, což má určitě své kouzlo!”
 
 
 
Fanoušci si mohou singly stáhnout nebo si album předobjednat a tak získají všechny tři singly najednou z iTunes.
 
Během roku 2015 vyjedou Archive na turné po Británii a Evropě s jeho první částí, která odstartuje v Amsterdamu 20.února.
 
Turné ‘Restriction 2015’ bude největší a nejambicióznější živou produkcí skupiny v její historii a v rámci každého koncertu budou mít návštěvníci možnost vidět film Axiom, který bude před vystoupením promítán.
 
Darius: “Koncertní provedení je pro Archive velice důležité, snažíme se každé turné udělat jedinečné a zvláštní, myslím, že tentokrát bude laťka hodně vysoko, už se nemůžu dočkat, až fanouškům předvedeme novou show!”
 
Na novou show Archive se mohou těšit i čeští fanoušci. 17.března kapela vystoupí na brněnské Fléďě a 18.března v pražském Lucerna Music Baru.
 
 
 
Pražský předprodej bude probíhat na www.GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim a na webu www.musicbar.cz.
 
Více info na:
 
www.archiveofficial.com
www.facebook.com/archiveofficial
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.