Share |

Apparat přiveze do Prahy nové album

foto archiv pořadatele

 
Německý producent Sasha Ring, známější pod uměleckým jménem Apparat je bezesporu jednou z nejzajímavějších tváří současné elektronické hudby. Čelní představitel žánru IDM přijede 7. listopadu do Roxy představit aktuální album The Devil's Walk. To vyjde už 27. září u respektovaného labelu Mute.
 
Melancholická elektronika projektu Apparat vyniká hudební nápaditostí a unikátní atmosférou, na níž se podílí řada živých nástrojů. Často se dostává až mimo hudební realitu, unáší na emotivní posluchače daleko za hranice jeho fantazie. 
 
Jaký je však v případě tohoto berlínského projektu rozdíl mezi zvukem studiové nahrávky a jejím koncertním provedením! Na podiích Sasha Ring připomíná, jakým je fanouškem elektra a techna a dalších odnoží hutné elektroniky.Stejně tak tomu doufejme bude na listopadovém vydání Conference v Roxy, které přivítá Apparat s celým bandem.
 
"Kapela ví přesně, co hrát, a tak jde naživo o jedno z nejvíce organických propojení klasických nástrojů s elektronikou. Nic se vzájemně neruší a dokonce to chvílemi působí, jako by to celé řídila nějaká umělá inteligence," poznamenal si do notýsku redaktor serveru Musicerser.cz během poslední koncertu Apparat v Praze.
 
Sasha Ring projekt Apparat založil v roce 1999 spolu s hudebníkem Marco Haasem aka T. Raumschmiere. První album Multifunktionsebene vydali o dva roky později na jejich společné značce Shitkatapult. Miliony fanoušků po celém světě ji přinesla deska z roku 2007 Walls. Loni Apparat vydal skvělou kompilaci v prestižní kolekci DJ Kicks vydavatelství Studio !K7. 
 
Vstupenky budou k dostání od 14. 9. v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Obě společnosti je prodávají také online
 
Ceny:
390,- Kč + poplatek do 5.10.2011
450,- Kč + poplatek do 24.10.2011
510,- Kč + poplatek 7.11.2011.
 
Apparat Band live, 7. 11. 2011, Roxy Praha
 
www.cnfrnc.cz
www.apparat.net

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.