Share |

Anketa o módě a stylu: Voono

Voono je jedna z mladých značek zabývajících se přírodní kosmetikou. Konkrétně tou na vlasy - Voono dělá barvy na vlasy čistě z henny.

Vaše definice módy a stylu?

Kateřina Schleifer: Vždy když jsem si nakoupila oděv, který měl větší potisky, šílený módní hit nebo jinou barvu než bílou, krémovou či černou, tak jsem to stejně nenosila. Takže si už dávám pozor, co nakupuji. Miluji věci, které se dají využít na více způsobů. Rozhodně nakupuji kvalitní materiály. V oblečení se musím cítit pohodlně, ale outfit musí zase odpovídat dané situaci.

Miluji minimalismus. Myslím si, že ženy by měly chodit čisté a ne přeplácany různými šperky a make upem. Takže pro mě vhodný outfit je bílá košile, minimalistické šperky, kvalitní džíny, opasek a kvalitní obuv.

Co máte nejraději na své práci?

Na své práci miluji tu tvořivost a hlavně účel pomoci. Nikdy by jsem nemohla dělat něco, co mi by nedávalo smysl. Ať by to byla jakákoliv práce, chtěla by jsem rozhodně pomáhat.

Jak si dobíjíte baterky?

Ono to zní možná zvláštně, ale denně jím větší množství přírodních vitamínů a ve svém volnu si opravdu vybírám lidi, se kterými trávím čas. Myslím si, že dělá hodně jaké lidi máme kolem sebe a komu, čemu dáváme pozornost. Takže pokud pokud tyhle zásady dodržuji, tak moje energie razantně jde nahoru.

Co děláte proti šedi?

Nesnažím se trávit volný čas na počítači, mobilu a podobně. Jsem relativně dost zodpovědná k sobě i k druhým a myslím si, že to ve mně vytváří harmonii, která nezpůsobuje rychlé šedivění. Život beru více jako hru, realitu, kterou si sami tvoříme. Představte si, když víte, že vaší překážkou je mysl. Ta svoboda!
 
FB- voonatural, www.voono.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.