Share |

Anketa o módě a stylu: Soňa Kaloušková - AshaaDox

 
Soňa je mladá designérka tvořící pod značkou AshaaDox. Zabývá se grafickou, textilní a oděvní tvorbou, ráda fotí a v poslední době navrhuje i šperk. Prezentaci její tvorby můžete najít na platformě pro české designéry Bohemia Design Market www.bohemia-design-market.com , která mimo jiné umožňuje dodání její tvorby po celém světě a nabízí i několik forem plateb a osobní předání. Vaším nákupem na Bohemia Design Market podporujete společně s českým designem i 3 další organizace v oblastech: Nadace a Občanská sdružení, Životní prostředí, Kultura, a to 3 % z celkové ceny nákupu.
 
Jaká je tvoje definice módy a stylu?
Móda v odívání je pro mne trend napříč dobou a společností a já se trendu zásadně nedržím. Ráda se však nechávám ovlivnit impulzy z historie a to nejen z historie odívání. Styl je pro mne vyjádření osobnosti jedince a součástí vyjádření stylu je i způsob a forma odívání.

Co máš nejraději na své práci? 
Jedinečný je moment, kdy mě tvůrčí myšlenka popadne a začne být neodbytně naléhavá.  Ráda mám i její tříbení až zhmotnění skrze dílčí procesy.
 
Jak si dobíjíš baterky? 
Jak kdy a jak kde. Letos plachtěním po moři.

Co děláš proti šedi? 
Ne vždy dělám něco proti šedi. Miluji černobílou fotografii a tím pádem i všechny odstíny šedi. A jinak si jdu za svým bez ohledu na trendy, ve všem a vždy.
 
Web: . https://cs.bohemia-design-market.com/designer/ashaadox 
FB: https://www.facebook.com/bohemiadesignmarket/ 
Graphic card: Eva Trnková www.evatrnkova.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.