Share |

Anketa o módě a stylu: Redaktorka ELLE Anna Hubínková

foto archiv Anny Hubínkové

Anna je redaktorka módního magazínu ELLE a léta pracovala i v časopise Yellow. Jak vidí módu a styl coby mediální insider?

Tvá definice módy a stylu?

Žádné definice nemám. Vlastně jsem ten nejnestylovější člověk na světě. Můj styl jsou tepláky, podpatky (kupodivu ne k teplákům) a cigarety Marlboro Core Flavor. Taky nesmí chybět rudá rtěnka M.A.C. a parfém Chanel. I když v poslední době jsem si oblíbila novinku Eau de Toilette (dříve bylo jen Eau de Parfum) Angel od Thierry Mugler.

 

Co máš nejraději na své práci?

Setkání se zajímavými lidmi - Jan Kaplický, Stella McCartney, Elijah Wood a stovky a stovky dalších. Vždycky mě nadchnou lidi, kteří mi něco dají. Třeba Jan Kaplický říkal, že život není podle pravítka. Některé věci prostě neodpovídají očekáváním společnosti a jiné zase nejdou naplánovat. Jeho život byl toho absolutním důkazem.  

A taky moc ráda testuju auta. Zejména ta, která mají dvě stě koní a víc. Asi jsem se měla narodit jako pilotka Formule 1.

 

Jak si dobíjíš baterky?

Psy, dětmi, dobrým jídlem (nejvíc miluju jídla z holešovické restaurace SaSaZu a vinohradské Aromi). Taky jógou a konečně jsem se naučila spát o víkendu po obědě. Je to ta nejlepší věc na světě!

 

Co tě zaručeně potěší?

Muž s břichem, cca 120 kg, 200 cm. Velkorysý, decentní, starostlivý, a hlavně: umí vařit. Přesný opak mě.

 

Tvůj tip, co dělat proti šedi:

Zkoušela jsem dělat každé ráno a večer dvacet dřepů, ale nezabralo to...


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.