Share |

Anketa o módě a stylu: Mýdlárna na Pálavském vršku

foto: Mýdlárna na Pálavském vršku

Mýdlárna na Pálavském vršku, manželů Holoubkových, přináší ze srdce Pálavy přírodní produkty, vyráběné ručně s péčí a láskou. K výrobě je přivedl zájem o zdravý životní styl a návrat k tradičním hodnotám. Bylinky a květy, které do produktů přidávají, pocházejí převážně z jejich vlastní zahrádky, kde se o ně s láskou starají.
 
Jaká je vaše definice módy a stylu?
Sami nepodléháme módním trendům, zaměřujeme se na funkčnost a šetrnost k životnímu prostředí. Jsme nastavení na přírodní životní styl.

Co máte nejraději na své práci? 
Když celou místnost prostoupí nádherné vůně éterických olejíčků.

Jak si dobíjíte baterky? 
Volný čas trávíme v přírodě, která nás na Pálavě obklopuje a také na zahrádce, kde si pěstujeme vlastní bylinky, květy a také zeleninu.

Co vás zaručeně potěší?
Nejvíce nás těší zpětná vazba od našich spokojených zákazníků a jsme rádi, pokud se nám zákazníci vrací. To je to, co nás pohání kupředu a motivuje.

Co děláte proti šedi? 
Máme usměv na tváří každý den.

Manželé Holoubkovi tvoří pod značkou MÝDLÁRNA NA PÁLAVSKÉM VRŠKU a prezentují svojí tvorbu na platformě pro české designéry a talentované tvůrce Bohemia Design Market , která mimo jiné umožňuje dodání její tvorby po celém světě a nabízí i několik forem plateb a osobní předání. Nákupem na Bohemia Design Market podporujete společně s českým designem i 3 další organizace v oblastech: Nadace a Občanská sdružení, Životní prostředí, Kultura, a to 3 % z celkové ceny nákupu.
 
///ENG. VERSION///
 
Mýdlárna na Pálavském vršku by Ingrid and Tomas Holoubek produce handmade natural cosmetic products from the heart of Palava, produced with care and love. Decision to produce own natural products comes from their interested in healthy lifestyle and return to traditional values. Herbs and flowers which they are adding to their products come mainly from their own garden.

Your definition of fashion and style?
We are not following fashion trends. We love nature style.

What do you like about your work?
Wonderful scent of essential oils all around our house, where we are producing all own natural cosmetic products.

How do you recharge your batteries?
We are spending our free time in nature that surrounds us - Palava is a beautiful region.. Then also in the garden, where we grow our own herbs, flowers and vegetables.

What always makes you feel good?
We are a really happy for all positive feedbacks from our satisfied customers and we are glad if they return. That's what drives us forward and motivate us.

Your tip for what to do against the grey?
We have a smile on our faces every day.

Ingrid and Tomas Holoubek create under name MÝDLÁRNA NA PÁLAVSKÉM VRŠKU and presents their work on the platform for czech designers Bohemia Design Market , where you can choose her fashion work online from your home. Bohemia Design Market supports worldwide shipping & several payment methods. Your purchase at Bohemia Design Market supports the Czech design and three other organizations in the areas of:
Foundation and Civic Associations, Environment, Culture, with 3% of the total purchase price.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.