Share |

Anketa o módě a stylu: Martyn Starý

foto: archov Martyn Stari

Položila jsem našich klasických 5 otázek na téma "móda &styl" Martynovi Starému. Tedy hrdému majiteli Vespy,  dobrému příteli,  mistrovi v psaní facebookových statusů, frontmanovi Holden Caulfield, kytaristovi kapely Luno, monitorovému zvukaři Mandrage a milovníkovi vína a žen v jedný osobě.
 
Tvoje definice módy a stylu?
Móda je něco, čemu rozuměj holky a zbytečně moc to řešej, protože to je pomíjivější než letní láska.
Styl je v pro mě vkus a cit aplikovanej na sebe sama i okolí a je mnohem důležitější a hlubší než móda.
 
Co máš nejraději na své práci?
Že můžu být sám sobě pánem, nesmrdim v kanclu a pořád jsem s kamarádama. A samozřejmě v neposlední řadě máme z koncertů a následných pokoncertních radovánek takový zážitky, který se v callcentru na zemi neválej, takže za to jsme moc vděční asi všichni.
Je to takovej svět ve světě, pomýlená realita se zvláštními pravidly, v jejíž zacyklenosti se pohybujeme. Zatím je ale stále zábavná, ne-li čím dál tím zábavnější.
 
Jak si dobíjíš baterky?
Všechny baterky, co potřebuju mi před každým koncertem dobíjí náš technik Radek, haha. Paradoxně úplně nejvíc fyzickou aktivitou - během, sportem, koncertem, v podstatě čímkoli.
 
Co tě zaručeně potěší?
Víno, úsměv, dobrý jídlo, hezký holky a spánek. To jsou takový věci, se kterýma u mě nešlápneš vedle. Nezarmoutíš však ani dortíčkem, milým slovem či hezkou písní.

Co děláš proti šedi?
Zaprvé si myslím, že není třeba šeď vnímat jako něco, proti čemu je potřeba a priori bojovat. Šeď je zcela nezbytným pozadím dalších barevných projevů. A druhak slov o tom, jak se "snažím chovat mimo rámec zajetých standardů" již padlo všude tolik, že tito lidé postupně upadli přesně v tu šeď, proti které brojili. Důležité je především být sám sebou a na barvě už tolik nezáleží.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.