Share |

Anketa o módě a stylu: Martin Václavík, zakladatel značky TimeWood

foto TimeWood

TimeWood vyrábí dřevěné brýle, hodinky a další stylové doplňky z přírodního dřeva. Koukněte se na ně na www.timewood.cz!

Vaše definice módy a stylu?
Nemám definici módy ani stylu. Nosím, co se mi líbí, je pohodlné a shodou okolností se to možná potkává s tím, co je zrovna IN. Co se týká našeho dřevěného byznysu, tak hlavně dávám na svůj pocit, ale také vnímám potřeby a přání zákazníků. Myslím si, že za 4 roky fungování jsem zhruba poznal, co se lidem líbí, ale nikdy nelze vyhovět každému a "sto lidí, sto chutí" tady platí dvojnásob. 

 
Co máte nejraději na své práci?
Baví mě budovat, dělat nové věci, baví mě potkávat se tváří v tvář se zákazníky a stát si za tím, co jsme vybudovali. Pro mě neexistují žádné hranice a sám jsem zvědavý kam se až dostaneme. 

 
Jak si dobíjíte baterky?
Ano, používáme dobíjecí baterky, chráníme tím přírodu :-) Ty moje baterky mi dokáže dobít člověk, který pochválí, co děláme, ale stejně mi je dokáže vybít někdo arogantní. V takovém případě to jistí rychlá jízda na kole pěkně z kopce dolů.

 
Co děláte proti šedi?
Do našich dřevěných brýlí dáváme polarizované barevné čočky. To, že mám na sobě dnes šedé boty, šedou mikinu a bundu, je náhoda :-) 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.