Share |

Anketa o módě a stylu: Lenka Kolářová, principálka MINT marketů

foto archiv LK

Vystudovaná  kurátorka, která na vlastní kůži pocítila, že kočírovat pestrý cirkus s módou a designem MINT:POP UP HALL 13,  je pro ni víc, než práce v korporátu.  Je ve svém živlu, když může objevovat nové lokální tvůrce a organizovat pravidelné markety v Praze i po celé republice.

 
Vaše definice módy a stylu?
Bude to znít asi jako klišé, ale myslím si, že by lidé měli nosit to, co jim samotným vyhovuje a v čem se cítí dobře. A když to bude něco od lokálních tvůrců a designérů, určitě tím nic nezkazí. Právě naopak.

Co máte nejraději na své práci?
Těch věcí je asi milion :) Mám ráda, například, když
- mám po schůzce s realizačním týmem plný diář nápadů
- můžu spolupracovat s lokálními značkami
- vidím na MINTu usměvavé a spokojené návštěvníky
- můžeme skrze naše akce pomáhat neziskovkám
- po akci uklidíme a víme, že to byl zas jednou podařený víkend

Jak si dobíjíte baterky?
Já se paradoxně nabíjím nejvíc u práce. Mám skvělé kolegy, spolupracuji s milými lidmi a v inspirativním prostředí. Když ale potřebuji někdy úplně vypnout, ráda zajdu s kamarády do kavárny na sklenku dobrého vína. 

Co děláte proti šedi?
S MINTem stále objevujeme nová místa, která ukazujeme návštěvníkům. Kolikrát jsem sama překvapená, jaká zapomenutá místa Praha skrývá.
MINT market ale cestuje i po jiných městech, proto jsem ráda, když můžeme přivážet tvorbu českých návrhářů, tvůrců a designérů do měst jako je Brno, Plzeň nebo České Budějovice. -
 
www.mintmarket.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.