Share |

Anketa o módě a stylu: Industry Jewels

foto: Industry Jewelry

Industry Jewels si pro své šperky vybírají materiály, které se k tomu, aby se staly šperkem, zdánlivě nehodí. Oni si je však vybírají právě proto. Je pro ně výzvou používat materiály, které by ostatní nazvali ošklivými, chtějí jim dávat formu, vyzvednout jejich přednosti, použít je tak, jak je ještě nikdo nepoužil a přeměnit je tak v krásný šperk. Industry Jewels  prezentují svojí tvorbu na platformě pro české designéry a talentované tvůrce Bohemia Design Market , která mimo jiné umožňuje dodání jejich tvorby po celém světě a nabízí i několik forem plateb a osobní předání. /FB/
 
Jaká je vaše definice módy a stylu?
Máme rádi jednoduchost. Jednoduchost a kontrast. A to se myslím promítá i do naší tvorby. Snažíme se věci dělat jednoduché, ale ne triviální. Styl je podle mě něco, co se mění a vyvíjí konstantně ale pomalu. Rozhodně ne ze dne na den, proto nás baví šperky. Je to doplněk, který může být extravagantní i elegentní. Záleží, jak ho kdo použije. Měnit je můžete každý den a to bez nutnosti změny stylu.
 
Co máte nejraději na své práci? 
Když se návrh zhmotní ve šperk, který pak někoho zdobí, někomu dělá radost.
 
 
Jak si dobíjíte baterky? 
Offline.  

Co vás zaručeně potěší?
Když vidíme někoho, koho neznáme a kdo nosí naše náušnice.

Co děláte proti šedi?
Vtipná otázka, vzhledem k tomu, že pracujeme s betonem. No, naši poslední kolekci betonových náušnic jsme potiskli. To, pokud vím, umíme jako jediní na světě. Ještě nikde jsme to neviděli. Všeobecně se snažíme proti šedi bojovat tím, že vezmeme materiál, který by někdo mohl nazvat ošklivým, a uděláme z něj šperk.
 
///eng. version///

INDUSTRY JEWELS pick for their jewellery unusuall material, that ostensibly do not fit to be used as a jewellery. Therefore they pick them. They Enjoy a challenge  to take materials that would others call ugly, give them a shape, highlight their beauty, use them as they have never been used before a turn them in to beautiful jewel. INDUSTRY JEWELS present their work on the platform for czech designers Bohemia Design Market , where you can choose her fashion work online from your home.
 
Your definition of fashion and style?
We like simplicity. Simplicity and contrast. That is, I guess, distinctly visible on what we do. We always try to make things simple, but nut easy. Style is something that develops. Slowly, but constantly. Definitely not on daily basis. That is why we like jewelry. It is accessory, you can wear distinctive or elegant one, depending on how you feel without any change of your personal style.  

What do you like about your work?
When draft or idea becomes a product that makes somebody happy

How do you recharge your batteries?
Offline.

What always makes you feel good?
When I see somebody who is wearing our jewellry and I have no idea who it is.
 
Your tip for what to do against the grey?
That is a funny one, if you take into account that we make things from concrete. But for example we mannaged to put a print on concrete. As far as I know, we are the only one in the world who can do that. We have never seen it anywhere. But basicaly, we fight against grey by using material, that someone could call ugly and make a jewellry from it.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.