Share |

Anketa o módě a stylu: Hristina Georgievska

foto Anna Mrázek Kovačič

V anktetě odpovídá make-up artistka Hristina Georgievska, původem z Makedonie. Od devadesátých let působí v Praze, kde se stala jednou z nevyhledávanějších pro svůj vynikající cit, kreativitu a profesionalitu.
 
Tvá definice módy a stylu?

Opravdu, nějak bych to moc nedefinovala. Pro mě je to odraz osobnosti, pocitu, zajmu, momentální inspirace a vyjadřování nálady.

Co máš nejraději na své práci?

Nejraději mám pocit volnosti, potkávání se vždy s jinými lidmi, díky čemuž přicházím i na jiné myšlenky a inspirace. V podstatě asi najraději mám to, že ráno nemusím vstávat s pocitem "ach bože  zase to samý".

Jak si dobíjíš baterky?

Různě, třeba dnes jsem byla na pedikůře a pak s kamarádkou na obědě. Po cestě domů jsem si koupila novou knížku, na kterou se těším. Ale jindy mě nabíjí úplně něco jiného, třeba stačí dobrý film, dobré jídl, moje děti, můj manžel, spánek a tak dale, ale pokaždé jsou to malé krásné věci.
Noooo, někdy mě dobíjí i nádherná dovolená, ha ha.......

Co Tě zaručeně potěší?

Když mě moje děti naučí něco nového a nebo si díky nim něco uvědomím. Nebo když udělám krásnou práci, když někomu pomůžu a obráceně. Dobré vínko mě potěší a ještě spousta věcí.

Tvůj tip co dělat proti šedi?

Žádné tipy nejsou, každý si na to musí přijít sám a myslím si, že je to proces sebepoznání a tím pádem i věcí kolem nás. Aspoň u mě to funguje. Raď, když ne každý k tomu chce dospět a pracovat na tom.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.