Share |

Anketa o módě a stylu: DJ Michael Burian

foto archiv MB

Michael Burian je jeden z nejzkušenějších DJů u nás. V 90. letech fungoval pod nickem Electromajk, později se vrátil ke svému občanskému jménu. A co ho baví v roce 2012?
Tvá definice módy a stylu?
Mám rád všechno, co má styl, tak nějak je to už ve me a to obyčejné mne proste nebere. At je to stylový oblek, či skvělé auto a nebo stylově zařízený byt. Moje móda je to v čem se dobře cítím, někdy třeba bláznivé barevná a někdy strohá a černá nebo bílá.

 
Co máš nejraději na své práci?
Mám rád lidi kolem sebe a miluji muziku, to ze toto můžu spojit a můžu se tím živit je mým největším štěstím mého života. Já si bez hudby můj život představit nedokážu a nejraději na tom mám ten pocit, ze moji hudbou můžu lidem rozdávat radost.

 
Jak si dobíjíš baterky?
Miluji Berlin, a tak jsem si tam pořídil byt, kam si vždy uteču dobít baterky. To město me fascinuje od mé první návštěvy někdy v roce 1993. Má neskutečnou energii, kterou tam vždy velice rád nasávám.

 
Co tě zaručeně potěší?
Hezké věci, pěkná písnička a hlavně když vstanu a venku svítí slunce, to naprosto miluji, cely den je pak navzdory všem problémům naprosto v pohodě.

 
Tvůj tip, co dělat proti šedi:
Snažit se být barevný:-)
 
( www.michaelburian.com , https://www.facebook.com/pages/Michael-Burian-Official/254755378301 )


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.