Share |

Anketa o módě a stylu: DJ Brian

foto archiv DJ Briana

Hraje hodně a všude po světě a má za sebou perné prázdniny. Velký hudební kolotoč se Brianovi roztočil poté, co se před víc než deseti lety vydal zkusit štěstí na Ibizu a nakonec z cesty za dobrodružstvím byla rezidentura hned ve třech věhlasných klubech přímo v centru ráje párty-chtivých turistů. Do zahraničí se sice oblíbený EDM DJ chystá zase až v době, kdy se v Praze budeme klouzat po namrzlých chodnících a z aut odhazovat tuny sněhu, ale díky jednomu turné se momentálně ocitá v Brazílii takřka každý víkend. A pokud máte problém s tím, že podzim už je tady, ještě stihnete pár brazilských mejdanů taky.
 
Tvoje definice módy a stylu? 
Móda je všude kolem nás, ať už je to oblečení, auta, architektura nebo to, jakým stylem žijeme. Je to něco, co lidi baví. Styl je kombinace několika věcí, které správným způsobem atakují naše smysly.
 
Co máš nejraději na své práci? 
Samotné hraní před publikem. To, když stojím na velké stagi, hraju pro tisíce lidi, sdílím a vychutnávám si tu energii, která mezi námi proudí, a zároveň vidím, že moje hudba baví.
 
Jak si dobíjíš baterky? 
Jídlem, sluníčkem a sexem. Nejčastěji také v zahraničí někde na pláži u moře. Cestování je skvělý způsob relaxace. Hrál jsem ve více než 30 zemích světa – v Brazílii, na Maledivách, na Ibize, v Číně a v Rusku, na Mykonosu, skoro po celé Evropě... a vždycky jsem se domů vracel plný energie. Už se těším na další hraní venku!
 
Co tě zaručeně potěší? 
Toho je spousta. Dělají mi radost úplně obyčejné věci jako pohled na malé děti nebo hrající si psy, dobrá písnička, úspěch kamaráda. Největší radost mám teď ale ze svého nového projektu Audiorockers, se kterým se snažíme prorazit mezi zahraniční TOP DJs. A taky z aktuální Ballantine‘s Brasil tour. Ač se jede po českých klubech, je plná brazilských barev a atmosféry. A já mám na tu Brazílii fakt slabost.
 
Co děláš proti šedi?
Usmívám se na lidi kolem sebe. Anebo nosím barevné věci - světle modrou, žlutou, zelenou a růžovou. A Když se mi něco vážně nelíbí, tak se zvednu a něco s tím udělám.
 
http://ballantinesbrasil.cz
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.