Share |

Anife: co má uniformu, je pro muže přitažlivé

foto archiv Anife

Anife Vyskočilovou znát asi z bulvárních látků. Nás ale zajímaly jiné stránky její osoby, než jsou milostné peripetie. 

Když jste přijela do Čech, bylo něco, co vás na klasické české módě
překvapilo?

Vaše otázka je velice milá! Když jsem v roce 95´ přišla poprvé do Čech, tak tady vše teprve začínalo a na ulici jsem potkávala různé módní kreace. Tehdy jsem tomu říkala mišmaš. Lidé teprve nabírali nový dech po pádu komunismu a rozkoukávali se, jaká móda beží ve světě. Co se mě týče, já si svůj styl přivezla z Bulharska a jak je známo, lidé z Balkánu budou mít raději hlad, hlavně že jsou oblečení podle poslední módy. I když jsem měla šaty od Kenza, tak to tady nikdo nepoznal. Krom toho si od malička šiju sama, to je jedna z úloh nás tureckých žen, že si musíme sami něco vyrobit.
Změnila se česká každodenní móda za tu dobu, co tu žijete?
Ano, a změnila se hodně. Posledních 5 let na sebe ženy více dbají a umí kombinovat věci, ale co mi vadí je, že se neustále snaží někdo někoho napodobovat. Ono i v showbusinessu je to stejné: Medková vypadá jako Krainová, Krainová jako Machálková, Machálková jako Vondráčková, prostě
žádná změna.
Co chybí českým ženám v šatníku?
No přece barvy! Chodím po ulici a chybí mi žlutá, tyrkysová a červená!
Máte nějakého oblíbeného českého návrháře, popřípadě světového?
Mám a je jím Osmany Laffita. Je to muž, co umí ženu pozvednout a udělat z ní bohyni! Mám od něj šaty staré 8 let a pořád jsou přenádherné a in, akorát že já už se do nich nevejdu, takže je po mě zdědila moje sestra Šeri, které je 21 let.
Kdybyste si teď musela vybrat jedny šaty nebo jednu kombinaci modelu, ve které byste musela žít po zbytek svého života, co by to pravděpodobně bylo?
Byly by to bílé volné šatičky s volánky a háčkovanou krajkou, ty by mi stačily na celý život!
V divadelní hře Oskar, ve které účinkujete, máte po většinu doby na sobě uniformu. Všimla jste si, že by uniforma nějak ovlivňovala chování mužů k Vám ?
Uniforma je přeci krásná věc! Ve hře Oskar hraji španělskou komornou, pak
se provdám za barona a nosím šaty. Pravdou ale je, že mi nikdo neřekl, jak mám krásné šaty jako baronka, ale všichni zdůrazňují, jak mi to sluší jako
komorné! Mimochodem uniforma mužům velice imponuje: milují letušky,
pokojské, servírky, sestřičky...prostě vše, co má uniformu je pro muže
přitažlivé.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.