Share |

Android Asteroid vypouští klip z londýnské mise

Skupina Android Asteroid pouští do světa videoklip Surrounded, na kterém se aspoň částečně s fanoušky dělí o zážitky a emoce ze srpnové londýnské mise, na níž v hlavním městě Velké Británie natáčeli skladby ve slavných studiích Abbey Road a Red Bull Studio. Pro české muzikanty kolem Tomáše Konůpka a Honzy Pospíšila to byl splněný sen.
 
Klip Android Asteroid - Surrounded ft. DJ Vadim & Yarah Bravo je k vidění na www.redbull.cz
 
„Když vstupujete do svatyně muziky, chce to jen chvilku stát, aby vás to neporazilo. Nechat v sobě rozlít ten slastně opojnej pocit. Člověk má chuť roztáhnout ruce a obejmout tu vzduch, aby to všechno štěstí vůbec pobral,“ říká za kapelu její manažer David "Affro" Maryško.
 
Nový videoklip předznamenává DVD, které o londýnské misi Android Asteroid vzniká a bude mít premiéru začátkem prosince v pražském kině Bio Oko. O několik týdnů později tento film Android Asteroid slavnostně pokřtí v Lucerna Music Baru v Praze za účasti hostů producenta DJ Vadima a zpěvačky Yarah Bravo, s nimiž se potkali nejen v Red Bull Studio v Londýně, ale také na Hip Hop Kempu v Hradci Králové.
 
Android Asteroid na sebe upozornili v zimě melancholickou elektronikou spojenou s písničkářstvím a jazzem. První skladby natočili ve vyhlášeném pražském studiu Smečky. Co dál? Kapela chtěla udělat další krok, ale ne o jeden schod. Android Asteroid v Londýně strávili natáčením pět dní. Do Abbey Road se vypravili, protože „chtěli nahrávat v nejlepším studiu na světě.“ Do Red Bull Studia se dostali na speciální pozvání, pro veřejnost je jinak studio nepřístupné.
 
„Celou dobu jsem si říkal: Teď se to děje, teď jsi tady, tak si to užívej! ...A snažil jsem se i přes tu odpovědnost za nejdražší projekt, který jsme kdy s Tomášem realizovali. Kolikrát se člověk podívá do Londýna s takovým programem? Nezapomenu do smrti,“ svěřil se Tomáš Konůpka po návratu z Londýna.
 
Sledujte hudební blog www.redbull.cz/hudba


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.