Share |

Andhim rozehřejí narozeninový warm up ROXY

foto: pořadatel akce

Léto bude tento rok trvat o měsíc déle, a to do 13. října! Blíží se 25. narozeniny ROXY a to chce pořádný rozehřívací warm up. Nevyhazujte sluneční brýle, připravte pozitivní vibez a připravte se na nálož nejkvalitnější „super house music“ v podání neodolatelné německé dvojice Andhim. Na BE25 warm up si přivážejí svého parťáka a skvělého producenta Davida Jacha.
 
Předprodej začal 9. června přes MY ROXY.
 
 
Simon and Tobias jsou českému publiku dobře známí. Autoři housových hitovek jako Boy Boy Boy nebo Hausch mají za sebou již jedno beznadějně vyprodané pražské vystoupení z minulého března. Berlínsko-kolínská producentská dvojice je známá nejen svými historkami o seznámení na soutěži pojídání párku, neurčitou sexuální i módní orientací, ale i zábavnými sety, kdy dostávají crowd do blízkosti bodu varu. V roce 2016 bylo vyprodáno a není důvod předpokládat, že to tentokrát bude jinak.
 
 
Andhim doplní podle jejich přání jejich parťák a talentovaný drážďanský deep housový producent David Jach, který se umně pohybuje mezi groovy a deep housovou produkcí. David je známý svými live sety, spoluprací se symfonickým orchestrem, ale i organizací festival Ich & Du Open Air. Jedno je jisté! Na warm Upu 25. narozenin bude hodně horko!

13. 10. 2017, open 23:00
BE25 Warm Up w/Andhim (Superfriends/DE) @ ROXY
David Jach (Get Physical/DE)

Support: TBA

Vstupenky/Tickets:  350 czk + popl./fee; Prvních 24h s 10% slevou přes MY ROXY
V Café NoD 360 czk
/GoOut/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.